Degblandare, Twin Arm Mixer 130, Italmix
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Degblandare, Twin Arm Mixer 130, Italmix

Degblandare Twin Arm 130 efterliknar manuell knådning av degen och blandar deg med bästa resultat. Blandaren är särskilt effektiv för blandning och knådning av speltdeg, degar med vek, svag eller känslig glutenstruktur och vid iblandning av ömtåliga frukter i degen.

Degen behandlas varsamt av blandarens armar som symmetriskt rör sig fram och tillbaka i en upprepad rörelse, samtidigt som kitteln roterar för bästa resultat. Armarna viker ingredienserna från mitten till utsidan av blandningsskålen under blandningen. På så sätt så behandlas degen som vid mänsklig knådning, den lyfts, sträcks, viks och roterar. Jämfört med många andra blandare så sker mycket lite knådning mot skålens vägg, vilket medför mindre friktion och lägre temperaturökning under knådning vilket medför bättre degkvalitet.

195 998,00 kr (inkl. moms) 195 998,00 kr (exkl. moms)
(244 997,50 inkl. moms)

Beskrivning

Med Italmix Twin Arm Mixer 130 gör du enkelt inställningarna som krävs för en lyckad degblandning. Kontrollpanelen är mycket användarvänlig och är utrustad med två blandningshastigheter, tidsfunktion*, manuell och automatisk* blandfunktion, programmering av recept*, pausfunktion* samt puls/joggingfunktion* (rotation av kitteln utan blandningsrörelser) som förenklar rengöring och tömning av kitteln.

Blandaren är tyst i drift vilket medför god arbetsmiljö i bageriet. Den är utrustad med ett genomskinligt skyddshölje i plexiglas över den rostfria kitteln som gör det enkelt att överblicka blandningen. Skyddshöljet måste vara i nedfällt läge för att starta blandaren vilket medför säker drift. Degblandaren är dessutom utrustad med nödstopp.

Bagerimaskinen finns i 7 storlekar med viktkapacitet upp till 48 kg, 56 kg, 64 kg, 80 kg, 110 kg, 130 kg och 150 kg. Konstruktionen är stark och är tillverkad i målat rostfritt stål. Blandarmarna är även de tillverkade i rostfritt stål, samt att de är utrustade med självsmörjande kullager. Stödfötter håller maskinen på plats även under drift och du kan enkelt förflytta den då den är utrustad med hjul.

Varför välja Twin Arm mixer?:

- Degblandaren efterliknar manuell degknådning.

- Varsam hantering som är extra effektiv vid blandning av speltdegar, degar med svag eller känslig glutenstruktur, veka degar och vid inblandning av frukt.

- Degblandarens två länkade armar arbetar varsamt i en symmetrisk fram- och återgående rörelse.

- Armarna viker ingredienserna från mitten till utsidan av blandningsskålen under blandningen.

- Degen behandlas på bästa sätt och lyfts, sträcks och viks under knådningen.

- Ingredienser återförs till blandningsverktygen genom att rotera blandningsskålen,vilket också underlättar sträckning under knådning.

- Mycket lite knådning mot skålens vägg medför mindre friktionsvärme och lägre degtemperatursökning.

- 7 storlekar med viktkapacitet upp till 48 kg, 56 kg, 64 kg, 80 kg, 110 kg, 130 kg och 150 kg.

- Användarvänlig kontrollpanel med två hastigheter.

- Joggingfunktion (kittelrotation utan blandningsrörelser) för enkel tömning av deg.

- Tidsfunktion*.

- Manuell / automatisk* blandfunktion.

- Konstruktion i målat, robust rostfritt stål.

- Blandarmar i rostfritt stål med självsmörjande kullager.

- Låg ljudnivå.

- Genomskinligt skyddshölje i plexiglas som viks ned vid drift och upp vid avslutad blandning, medför säker användning och tydlig överblick av blandningsprocessen.

- Nödstopp.

- Enkel att förflytta, utrustad med hjul samt stödfötter.

Kontrolpanel Digital (inverter):

En programmerbar automatisk digital panel med vilken det är möjligt att ställa in en automatisk cykel genom att välja upp till 5 olika hastighetsvärden och arbetstider.

Vi kan spara upp till 99 olika recept.

Maskinen kommer att arbeta automatiskt under den tid som receptet gäller och stannar i slutet av cykeln.

Tack vare en graderad ratt som aktiverar inverterpotentiometer, har operatören möjlighet att ändra maskinens slag från ett minimum av 25 slag per minut till ett maximum av 75 slag per minut när som helst.

Efter avslutad operation är det bara att dra ut degen genom att trycka på "impuls" knappen som ger en snabb rotation av skålen utan slag (jogging).

Maskinen har en "MANUAL" funktion som är användbar för att skapa nya recept.

Datablad

iTWIN130/INV/PROG
200 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: