Leasing av storköks- och restaurangutrustning

Betalningsmöjligheter 

Att köpa ny storköks- eller restaurangutrustning kan vara dyrt, speciellt för nystartade restauranger och caféer. För att undgå stora utgifter kan vi på Storköksbutiken erbjuda leasing eller hyrköp. Vi har ett samarbete med Wasa Kredit som erbjuder leasing/hyra och finansiering av din nya restaurang eller storköksutrustning. Vi kan erbjuda leasing i långa eller korta perioder på alla våra produkter över 5000 kr ex moms. Behöver du hjälp med leverans och installation kan vi självklart också hjälpa till med det. Om du har frågor kan du nå oss på tel: 0410-41444. 

Vad är leasing och hur fungerar det?

Leasing är en form av ”långtidshyra” där du kan betala över en längre period. Om kontraktet är på tre år, så ska du efter tre år betala det överenskomna restvärdet som normalt är på 10 % av säljpriset. När detta är inbetalt så äger du produkten. Fördelar med att betala via leasing är att du slipper stora utlägg, hela leasingavgiften är avdragsgill så du kan dra av det på skatten, du binder inget kapital och kan på så sätt behålla likviditeten. 

Här är ett förslag på hur en finansiering med leasing kan se ut:

Leasing hos Storköksbutiken

Detta exempel ovan avser leasing på 3 år med 10 % av inköpspriset som restvärde. Uppläggningsavgift är f.n. 450 kr och faktureringsavgiften ligger på 55 kr. 

OBS! Fraktkostnad faktureras separat. 

Vill du istället betala direkt eller på faktura har vi självklart också möjlighet till det.

Du kan göra detta genom förskottsbetalning:

Gäller alla nystartade företag (betalning kan ske via betal/kreditkort eller banköverföring till BG: 852-7152)

Gäller alla företag med betalningsanmärkningar

Gäller alla företag som är B eller C kategoriserade av UC

Leverans sker när full betalning erlagts eller efter överenskommelse

Efterskottsbetalning med faktura

Gäller företag som är A kategoriserade av UC

Gäller offentliga företag och verksamheter

Gäller efter överenskommelse

Betalningsvillkor är 10 eller 20 dagar

Äganderätten av inköpta varor övergår inte till köparen förrän full betalning erlagts. 

När du handlar hos Storköksbutiken – storkoksbutiken.se handlar du säkert. Vi är certifierade till säker e-handel och godkända för båda Verified by Visa och Mastercard Securecode via vår betalnins leverantör E-Pay och genom att använda full 3D Secure betalning.

Alla köp med kreditkort kopplas till E-pay via en säker SSL förbindelse och är avgiftsfri.

Alla priser hos Storköksbutiken och storkoksbutiken.se är i SEK och ex. moms då Storköksbutiken primärt handlar med företag. Storköksbutiken säljer till båda företag och privata; privata har dock enbart möjlighet att handla köksgrejer och inte restaurangutrustning som kräver elektrisk anslutning. När köpet på storkoksbutiken.se är genomfört och betalning är gjord accepterar man att inköpet är till företagsanvändning och att allmänna regler för konsumentköp inte är giltiga utan villkor för företagsköp.