Stekbord 2 zoner, 890x846x900mm - välj mellan 65, 90, 120 och 150mm djup panna
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−22,5%

Stekbord 2 zoner, 890x846x900mm - välj mellan 65, 90, 120 och 150mm djup panna

Stekbord med värmeelement och en matlagningsyta av rostfritt stål med ett specialutvecklat värmefördelningssystem som bidrar till att förbättra värmeelementens prestanda och livslängd. Den tippbara pannan är utrustad med 2 zoner och står på ben.

Stekbord för det professionella köket med behov av ett effektivt allround stekbord för användning i en hektisk vardag. Det tippbara stekbordet från danska Norqi har en stekyta i rostfritt stål som har en effektiv och jämn värme. Värmen fördelas av de underliggande värmeelementen, som är monterade i ett specialutvecklat värmefördelningssystem. Detta system bidrar till att förbättra värmeelementens prestanda och livslängd. Stekbordet är utrustade med 2 zoner, så att du kan arbeta med olika effekt på de främre och bakre zonerna samtidigt.

49 290,00 kr (inkl. moms) 63 600,00 kr −22,5% 49 290,00 kr (exkl. moms)
(61 612,50 inkl. moms)

Beskrivning

Norqi - Dansk tillverkade stekbord i toppkvalité

Därför ska du välja stekbord från Norqi:

Panna i högkvalitativt rostfritt stål

Det tippbara stekbordet från danska Norqi har en stekpanna i rostfritt stål och finns i flera olika djup för att passa kökens individuella matlagningsbehov.

Lätt att rengöra

Stekbordet är lätt att rengöra med sitt dubbla lock och sin slutna botten. Rörliga delar är inplastade så att de inte samlar på sig smuts.

Unik värmefördelning

Norqis stekbord har ett unikt och patenterad värmesystem som säkerställer en jämn värmefördelning på ytan och optimerar värmeelementens livslängd.

Datablad

103003
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: