Induktionsspis Fribergs FSI2129
Induktionsspis semipro, 6 runda plattor, Ø220, 1033x650x900mm, Norqi
Effektiva induktionsspisar lämpliga för mindre kök. 2 zoner på hällen delar på 3,5 kW med möjlighet för varje zon att uppnå 2,1 kW och med en boostfunktion till 3,5 kW.
Induktionsspisarna innehåller program för chokladsmältning, värmehållning och sjudande. Zonerna kan kopplas samman för att passa värmehållning i en 1/1 kantin. Induktionsspisen "semipro" är avsedda för kök med mindre produktionsbehov och är inte avsedda för kontinuerlig matlagning under hela dagen. Induktionsspisarna från Norqi finns också som bordsmodeller eller väggmonterade modeller (på begäran).
Beskrivning
Varför Norqi:
Rostfritt stål
- Spisen är konstruerade i rostfritt stål med fokus på enkel rengöring och hög tillförlitlighet.
Härdat glas
- Den övre ramen på spisen har 6 mm härdat glas som är monterat i nivå med ytan.
Knoppar i aluminium
- Spisen har aluminiumknoppar som är mycket hållbara och har en snygg touch.
Underhylla
- Spisen har en robust underhylla i rostfritt stål för förvaring av utrustning och ingredienser.
Bra stabilitet
- Spisen har robusta ben och fötter, som alla kan justeras för att hålla spisen i perfekt läge.
Justering av höjd
- Spisen finns med höjdjustering - inbyggd i benen så att spisen inte behöver fästas i golvet.
VARFÖR VÄLJA EN INDUKTIONSSPIS?
Snabb och effektiv uppvärmning:
Induktionshällar har en verkningsgrad på 90 %. Det innebär att 90 % av den energi du använder när du använder en induktionsspis överförs till stekjärnet elle grytan på kokplattan. Det är den snabbaste och mest effektiva uppvärmningsmetoden i branschen, vilket bevisas av den snabba koktiden som induktion ger! Den höga effektiviteten bidrar också till en mycket låg energiförlust, vilket är ytterligare en fördel - för förlorad energi är förlorade pengar!
Effektiv reglering av värmen:
Induktion ger en riktigt effektiv värmereglering. Hela fördelen ligger i det faktum att värmen genereras direkt i botten av grytans eller kastrullens magnetiska botten. Det är de induktiva strömmarna från induktionsspolen under glaset som gör detta. Så när du slår på värmen genereras värmen mycket snabbt eftersom det inte behövs någon energi för att värma något annat än materialet i botten. I kombination med den höga effektiviteten gör detta induktionshällar till gröna produkter.
Bättre arbetsmiljö:
Induktionshällar är inte bara snabba och effektiva. De bidrar också till att skapa en bättre arbetsmiljö för de anställda som använder dem varje dag! Deras direkta värmeöverföring till grytan eller stekpannan innebär att de endast avger mycket små mängder överskottsvärme – överskottsvärme som annars bidrar till att höja den totala värmen i köket och därmed skapa en sämre arbetsmiljö. Dessutom är induktionsspisens glaskeramik också betydligt lättare att rengöra än andra typer av kokplattor, vilket gör att personalen kan rengöra snabbare och enklare utan att använda starka kemikalier.
Energibesparing:
Kombinationen av hög effektivitet, effektiv reglering och direkt värmeöverföring gör induktionshällar energisnåla jämfört med andra typer av hällar i storkök. Detta gör det möjligt att spara både tid och pengar - vilket måste betraktas som en klar win-win och förkortar produkternas återbetalningstid jämfört med andra typer av kokplattor!
Datablad
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team