Pastakokare gas 2x26L, 4 korgar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Pastakokare gas 2x26L, 4 korgar

Kommersiell pastakokare gas 2x26L och 4 korgar från Fagor i serien Kore 700 för restaurang och storköksmiljö som är konstruerade för att enkelt tillaga pasta men även grönsaker, ris eller ägg. 

42 207,00 kr (inkl. moms) 56 276,00 kr −25% 42 207,00 kr (exkl. moms)
(52 758,75 inkl. moms)

Beskrivning

Kommersiell pastakokare från Fagor i serien Kore 700 är konstruerade för att enkelt tillaga pasta men även grönsaker, ris eller ägg.

Kraftfull – Pastakokaren har en effekt på 10kW för 26 liter, vilket gör den till den bästa du hittar på marknaden.

Kompakt – I Kore 700-serien är det möjligt att få en brunn på 40 liter med en halvmodul, till skillnad från andra alternativ på marknaden. Detta möjliggör stora besparingar i användbart köksutrymme.

Ergonomisk – Den inkluderar korgar som levereras med ”korsade” handtag, utformade för att göra dom enklare att hantera och för att ge större lätthet och stabilitet när du lyfter dom.

Specifikt

- Tillverkad i 1,5 mm tjock AISI-304 rostfritt stål. 

- Laserskurna fogar, automatisk svetsning och dolda skruvar.

- Vattenkärl i AISI-316L rostfritt stål, 1,5 mm. 

- Två vattenkärl (kan användas med olika placeringar av olika korgar i olika storlekar). GN – 2/3 med 26 liters kapacitet. GN 1/1 med 40 liters kapacitet. 

- Vattenkärlet fylls med två olika hastigheter, medel eller snabbfyllning.

- Tömning genom en mekanisk kulventil som är motståndskraftig mot höga temperaturer.

- Automatiskt säkerhetssystem för att stoppa strömmen om vattnet rinner ut. Kontroller med skyddsunderlag och system för att förhindra vatteninfiltrering.

- Maskiner med vattensskydd IPX5.

Specifikt gasmodeller

- Högpresterande brännare i rostfritt stål, placerad utanför kärlet med en förbränningskammare som möjliggör uppvärmning av kärlets bas och sidor.

- Tändning med eletrisk gnisttändare. Går även tända manuellt.

- Värme styrs genom säkerhetsventil

Datablad

19071360
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

7 andra produkter i samma kategori: