Installation kombiugn
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Installation kombiugn

Installation av kombiugn i samband med köp av kombiugn

6 000,00 kr (inkl. moms) 6 000,00 kr (exkl. moms)
(7 500,00 inkl. moms)

Beskrivning

Leverans- & installationsvillkor

Kunden ansvarar att informera Storköksbutiken.se om sådant som kan påverka leveransen, exempelvis svårframkomlig väg, portkod, våning, hiss, trånga eller branta trappor etc.  Kunden ansvarar att säkerställa så produkten får plats hela vägen in till den avsedda platsen där installationen skall utföras.

Installation och montering sker på den, av kunden, förberedda och anpassade platsen. 

Samtliga produkter installeras och monteras enligt föreskrifterna i bruksanvisningen.

Elinstallation genomförs endast på framdraget eluttag/kopplingsdosa med avsedd spänning för produkten. Elinstallationen görs med den produktsladd som medföljer den nya produkten alternativt produktsladden från den gamla produkten om den bedöms vara i gott skick. Framdragning av nya eluttag eller flytt av befintliga ingår inte.

I de fall produkten har en vattenanslutning skall det finnas en fungerande avstängningsventil med manöveranordning (t ex ballofix). Produktplaceringen påverkas av längden på slangar enligt bruksanvisningens föreskrifter. Tillkommer kostnad för mer material (såsom slangar och klämmor) läggs detta på fakturan.

Snickeriarbete samt håltagning i väggar och skåp ingår inte.

Efter utförd installation testar installatören att produkten fungerar. Önskas emballageretur ska detta meddelas när ordern ingås då det tillkommer en kostnad för detta. Bortforsling av gamla maskiner kan utföras mot en kostnad och ska beställas vid order. Avplastning av maskiner ingår ej. I de fall en installation inte kan utföras eller fullföljas, och ansvaret ligger på kunden eller dennes utrustning, faktureras kostnader för leverans och tjänster.

Montörens rättigheter och skyldigheter:

Montören på plats har rättighet och skyldighet att avbryta arbetet med en installation om arbetet kan betraktas som farligt, avvika från föreskrifter i lagtext, orsaka skada för person och miljö eller på annat sätt inte kan anses som lämpligt. I de fall en installation inte kan fullföljas skall montören informera köparen om orsaken samt vilka åtgärder som måste vidtas. Kostnader för ytterligare åtgärder tillfaller köparen.

Datablad

INS-UGN

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: