Vita-Mix® XL 5,6L - Vitamix kannmixer
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vita-Mix® XL 5,6L - Vitamix kannmixer

Vitamix XL = Blendern med störst kapacitet, med 4,2 hk motor och en kanna som rymmer hela 5,6 L.

Mixa fler portioner samtidigt

En riktig produktionsblender och en förstorad Vita-Prep 3 med allt vad det innebär. Vitamix XL är blendern med störst kapacitet och som möjliggör att mixa upp till 24 (240 ml) portioner på en och samma gång! XL har utformats för att minska beredningstiden för ökad effektivitet och möjlighet att utvidga menyn.

Kraftfull motor med toppeffekt på 4,2 hk gör det möjligt att mixa stora volymer tuffa, svårmixade ingredienser.

Stor 5,6 L behållare för verksamheter som kräver extra kapacitet – för både varma och kalla ingredienser. Tillverkad i slitstarkt BPAfri Tritan samt laserskurna knivblad i rostfritt stål.

Kan inte diskas i maskin!

35 640,00 kr (inkl. moms) 35 640,00 kr (exkl. moms)
(44 550,00 inkl. moms)

Beskrivning

Det ventilerande locket släpper ut ånga och möjliggör att mixa varma vätskor samt att tillsätta ingredienser under tiden du mixar för att justera konsistensen. Det är även genom lockpluggens öppning som tampern/plastpinnen används. Tampern har en ”plastkrage” som gör att när den används genom lockets öppning kommer den aldrig i kontakt med knivbladen och kan därför användas även när maskinen går på full speed.

Pulsfunktion och variabel hastighetskontroll gör det enkelt att vara flexibel och kreativ i köket och finjustera konsistensen på alla typer av rätter.

Innehåller Vitamix XL med säkerhetsspärr, 2 st kannor (5,6 liter samt 2 liter) komplett med bladuppsättning och lock, samt tamper.

Tillbehör:

Vitamix XL 5.6 L kanna (15899),

Vitamix XL 2 L kanna (15894),

Vitamix XL tamper (15062).

Datablad

10185
10 kg

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: