Lista på produkter efter tillverkare Vitamix

Vita-Mix® XL 5,6L - Vitamix kannmixer
35 640,00 kr
Vitamix XL = Blendern med störst kapacitet, med 4,2 hk motor och en kanna som rymmer hela 5,6 L. Mixa fler portioner samtidigt En riktig produktionsblender och en förstorad Vita-Prep 3 med allt vad det innebär. Vitamix XL är blendern med störst kapacitet och som möjliggör att mixa upp till 24 (240 ml) portioner på en och samma gång! XL har utformats för att minska beredningstiden för ökad effektivitet och möjlighet att utvidga menyn. Kraftfull motor med toppeffekt på 4,2 hk gör det möjligt att mixa stora volymer tuffa, svårmixade ingredienser. Stor 5,6 L behållare för verksamheter som kräver extra kapacitet – för både varma och kalla ingredienser. Tillverkad i slitstarkt BPAfri Tritan samt laserskurna knivblad i rostfritt stål. Kan inte diskas i maskin!
Vita-Prep® 3 - Vitamix blender
13 900,00 kr
Vitamix Vita-Prep 3 = Oöverträffad prestanda i professionella kök Yrkesverksamma kockar och restaurangskolor världen över förlitar sig på Vita-Prep 3 och dess exceptionella kraft, mångsidighet och prestanda. Vita-Prep 3 klarar av att allt från att hacka ömtåliga ingredienser till att mixa kompakta puréer,  och gör det dessutom med perfekt resultat. Med en kraftfull motor med toppeffekt på ≈3 hk som ger oöverträffad prestanda när du ska skapa silkeslena puréer, mala, hacka med mera. Den avancerade kylfläkten i motorn ger optimal tillförlitlighet under de mest hektiska driftstimmarna. Variabel hastighetskontroll och pulsfunktion gör det enkelt att finjustera konsistensen på alla typer av rätter. 2L kanna, tillverkad i slitstarkt BPA-fri Tritan med knivblad i rostfritt. Kan inte diskas i maskin!
Vitamix Drink Machine Advance Röd
11 270,00 kr
Vitamix Drink Machine Advance = Den ultimata maskinen för baren eller caféet, med 6 optimerade program. Den ultimata barblendern Drink Machine Advance röd är maskinen för baren. Fyll den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen. Oavsett om du gör en mixad drink, enkel syrup eller puré som bas för en cocktail är Drink Machine ett ovärderligt redskap för att utveckla dryckesutbudet. Smart produktdesign 6 optimerade program med automatisk avstängning innebär att du kan slå på den, gå därifrån och ändå få samma resultat varje gång. Pulskontrollen fräschar snabbt upp drinkar.
Vitamix Drink Machine Advance Svart
11 270,00 kr
Vitamix Drink Machine Advance = Den ultimata maskinen för baren eller caféet, med 6 optimerade program. Den ultimata barblendern Drink Machine Advance svart är maskinen för baren. Fyll den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen. Oavsett om du gör en mixad drink, enkel syrup eller puré som bas för en cocktail är Drink Machine ett ovärderligt redskap för att utveckla dryckesutbudet. Smart produktdesign 6 optimerade program med automatisk avstängning innebär att du kan slå på den, gå därifrån och ändå få samma resultat varje gång. Pulskontrollen fräschar snabbt upp drinkar.
Vitamix Drink Machine Two-Speed
7 890,00 kr
Vitamix Drink Machine Tow-Speed = Med två hastigheter och en 1.4 L kanna – perfekt för mindre dryckesutbud.. Effektiv mixning Drink Machine Two-Speed är en pålitlig mixer när det krävs kraftfull, funktionell mixning. Med två hastigheter som kontrolleras manuellt skapar denna blender fulländade, delikata kaffedrinkar, fruktsmoothies, granitadrinkar med mera. Smart produktdesign Kraftfull motor med ≈2.3 hästkrafters toppeffekt som klarar av kompakta ingredienser utan att överhettas. Genomskinlig 1,4 L kanna (58806) tillverkad av BPA-fri Eastman Tritan, samt laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål. Klarar att krossa 1.4 L is på bara några sekunder! Enkel att använda med två hastigheter (hög och låg) som styrs manuellt.
Vitamix The Quiet One
22 800,00 kr
Vitamix The Quiet One = Med kraftfull motor, vibrationshämmande teknik och ljuddämpande huv.. Marknadens tystaste blender Den ultimata mixern med unik ljuddämpning, tack vare ljudhuv och avancerad vibrationsteknik som möjliggör att kunna skapa perfekt mixade drycker i en lite mer njutbar atmosfär. Passar utmärkt för verksamheter där beredningen är placerad i kundområdet. Smart produktdesign Den magnetiskt låsbara, ljuddämpande huven är mycket enkel att göra ren och montera isär. Innefattar inga skruvar som kan skada huven. 6 programknappar med 34 optimerade program för enklare användning med samma resultat varje gång. Advance® kannans form ger en jämnare upphällning med mindre spill – för snabb service. Tillverkad i slitstarkt BPA fri Tritan samt laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål.