Wexiödisk Underbänkdiskmaskin, WD-4S
Beskrivning
WD-6C är enkel att hantera och har en robust konstruktion med elektromekanisk styrning för restaurangmiljöer.
Maskinen är användarvänlig och har lång livslängd.
- Anslutningseffekt 9,9 kW, 16 A.
- Med genomströmmare 9 kW.
- Ett diskprogram, 1.5 min.
- Isolerad försedd med manuell huvlyft.
- Invändiga mått: höjd 400 mm, bredd 550 mm.
- Utrustad med 3 st diskkorgar och torkmedelsdosering.
- Elansl.kabel, l=2 m.
- Kapacitet: 35 korgar/tim.
- Mått: 600x657x1430/1880 mm (BxDxH/H)
Med fokus på användaren har Wexiödisk WD-6C en rad tekniska lösningar som förbättrar arbetsmiljön i diskrummet. Exempelvis, när huven öppnas lutas den framåt så att ångan stiger uppåt, bakom maskinen och inte i ansiktet på användaren.
För att uppnå optimalt diskresultat och god hygien töms diskarmarna på diskvatten när slutsköljningen startar. När diskprogrammet sedan är klart kan det rena diskgodset plockas ur maskinen utan att kvarvarande diskvatten droppar på den rena disken.
Effektiva silar säkerställer långa diskpass utan vattenbyte.
Wexiödisks maskiner är mycket servicevänliga med samtliga komponenter lättåtkomliga från framsidan.
Wexiödisk har ett komplett sortiment av driftsäkra huvdiskmaskiner. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör huvmaskinerna till marknadens kanske bästa diskmaskiner i sitt segment.
Datablad
Datablad
- Bredd
- 600 mm
- Djup
- 657 mm
- Höjd
- 1430/1880 mm
- Effekt
- 9,9 kW
- Anslutning/spänning
- 400V
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team