Fläktkåpa "Classic" med eller utan fläktmotor samt LEDljus - till takmontage
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fläktkåpa "Classic" med eller utan fläktmotor samt LEDljus - till takmontage

Klassisk fläktkåpa för takmontage. Kåporna i denna serie har utformats och byggts för att kunna användas i alla köksmiljöer, även om det är lågt i tak och bygger bara 45-50cm på höjden. 

Den speciella profilen gör den lämplig att användas för centralt placerade matlagningsblock eller köksöar. Tillverkad helt i rostfritt stål AISI304 med scotch brite-finish. 

Tillverkad genom punktsvetsning med kanterna vikta även i de inre delarna. Perimetrisk kanal för kondensatuppsamling med 1/2" avtappningskran. 

Labyrintfilter i rostfritt stål. Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläktmotor - alla med integrerad LEDbelysning.

22 400,00 kr (inkl. moms) 22 400,00 kr (exkl. moms)
(28 000,00 inkl. moms)

Beskrivning

KONSTRUKTIONSEGENSKAPER:

Den klassiska profilen gör denna fläktkåpa idealisk för köksöar eller fristående kök, även i kök med lågt i tak. Tillverkad i AISI 304.

Levereras med:

- Elektrisk centrifugalfläkt 220V enfas 50/60 Hz (om tillval för fläktmotor har gjorts)

- Labyrintfilter

- Kondensatavtappningskran 1/2"

- Andra längder = pris för kåpor med nästa längd upp (EC-SM 14/13 = EC-SM 14/14)

Specialtillverkning på begäran.

Datablad

EC-12/12
200 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team