Varimixer AR40 -Rostfritt stål blandare med VL-1S-kontrollpanel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−27,5%

Varimixer AR40 -Rostfritt stål blandare med VL-1S-kontrollpanel

Varför välja en Björn AR40:

UNIKA FÖRSÄLJNINGSARGUMENT Redskap i rostfritt stål Skål med skåldetektering En stark och effektiv blandare Digital timer Automatisk låsning och centrering av skålen Mjuk nedsänkning av skålen Manuell eller automatisk hantering Alternativ i rostfritt stål

135 167,55 kr (inkl. moms) 186 438,00 kr −27,5% 135 167,55 kr (exkl. moms)
(168 959,44 inkl. moms)

Beskrivning

Detta får du när du köper en Varimixer AR40:

KRAFTFULL OCH EFFEKTIV De kraftfulla motorerna klarar stora mängder tunga ingredienser.

VARIABEL HASTIGHETSREGLERING Hastigheten regleras variabelt av ett mycket robust remsystem i stället för växlar. Denna lösning innebär att mixern inte innehåller olja. Därmed finns det ingen risk att olja hamnar i kitteln.

FLERA FUNKTIONER I EN ENDA MASKIN Bunkar och redskap för produktion med halva volymen finns för AR30.

DIGITAL TIMER Drifttiden kan styras eller övervakas via en digital timer. Maskinen stannar vid 00:00

KÖTTKVARN OCH GRÖNSAKSSKÄRARE Modellerna från AR30 till AR80 kan beställas med hjälputtag för fler potentiella användningsområden.

SKYDD AV PLAST ELLER ROSTFRITT STÅL ARserien levereras med ett CE-godkänt plastskydd för att förhindra mjöldamm och fläckar. Påfyllningstråget kan användas när maskinen är i gång. Det finns även med ett avtagbart plastskydd, eller ett fast eller avtagbart skydd av rostfritt stål.

AUTOMATISK FIXERING Kitteln rullas på plats mellan de två armarna. Kitteln höjs, centreras och låses fast med handtaget eller automatiskt med en knapptryckning, i en enda rörelse.

ENKEL HANTERING AV KITTELN Välj mellan en transportvagn eller en elektrisk lyftanordning som transporterar kitteln till och från maskinen. Detta säkerställer även bra ergonomi vid påfyllning och tömning. Välj mellan flera olika modeller.

VIT ELLER ROSTFRITT STÅL Utformad för enkel rengöring. AR-serien har pulverbeläggning som standard och kan uppgraderas till rostfritt stål.

SÄRSKILT FÖR PIZZA AR40 och AR60 finns i en särskild pizzaversion med en extra kraftfull motor som utan problem klarar pizzadegar på 32 resp. 46 kg med 50 procent torra ingredienser.

Datablad

M040-0079
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: