Scanpan Techniq - Traktörpanna 30 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scanpan Techniq - Traktörpanna 30 cm

Traktörpanna från Scanpans serie TechnIQ, 30 cm. En traktörpanna är lämplig för såsbaserade rätter, då den har högre kanter än en vanlig stekpanna. Non-stick-beläggningen hindrar råvarorna från att bränna fast i botten och gör samtidigt att pannan är lätt att diska.
2 154,00 kr (inkl. moms) 2 154,00 kr (exkl. moms)
(2 692,50 inkl. moms)

Beskrivning

Scanpan TechnIQ en revolutionerande serie. Med den patenterade beläggningen Stratanium+ sätter Scanpan en ny standard för vad en belagd stekpanna ska klara av. Beläggningen har en grov textur som påminner om ytan på en gjutjärnspanna. Samtidigt har den alla fördelar som kommer med en traditionell non-stick-beläggning. Gränsen mellan gjutjärn och non-stick är nästintill utsuddad. Stratanium+ är, precis som tidigare beläggningar, helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS. Serien TechnIQ är också resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett perfekt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Datablad

SP-54203008
5 kg
083421156808

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team