Kantin 1/1 GN, Rostfri - Kitchen Line
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Kantin 1/1 GN, Rostfri - Kitchen Line

Gastronorm kantiner 1/1 - Perfekta förvaringslösningar

Gastronorm kantiner är ett oumbärligt verktyg i varje kök och erbjuder en mångsidig lösning för säker förvaring av livsmedel. Dessa kantiner är speciellt utformade för att passa perfekt i konvektionsugnar, kylskåp, vattenbad och chafing dishes.

Fördelar:

Tillverkade av rostfritt stål för hög kvalitet och hållbarhet.

Tål höga temperaturer från -40°C upp till 300°C, vilket gör dem lämpliga för användning i konvektionsugnar, kylskåp, vattenbad och chafing dish.

Förstärkt kant för extra säkerhet och släta kanter för enkel rengöring.

Deras höga värmetålighet gör dem idealiska för användning i olika kökssammanhang. Oavsett om du behöver förvara, värma eller kyla livsmedel, är gastronorm kantinen ett bra val.

104,25 kr (inkl. moms) 139,00 kr −25% 104,25 kr (exkl. moms)
(130,31 inkl. moms)

Beskrivning

Kantiner är en oumbärlig del av alla typer av restauranger, oavsett om det är en liten kvartersservering eller ett stort storkök - alla behöver ha kantiner.

Kantiner används för matlagning, servering av mat och sallader i buffévagnar, förvaring av färdiglagad mat i kylskåp och nedfrysning av mat... Det är nästan enklare att säga vad de inte används till.

Ett restaurangkök består av olika stationer med olika typer av restaurangutrustning, och i de flesta fall spelar kantiner en viktig roll. Vårt sortiment av noggrant utformade kantiner för professionell användning erbjuder olika storlekar och material som passar för kökshantering som kräver kantiner.

En gemensam nämnare för bra restaurangkantiner är att de följer Gastronorm-måttsystemet, förkortat GN. Från GN 1/1 till GN 1/9 kompletterar kantinerna varandra och finns i olika höjder för att tillgodose behoven i restaurangköket. GN-måtten är också standard i modern och lämplig restaurangutrustning, vilket underlättar när du ska köpa dem. Många restaurangkylar, frysar och hyllor är anpassade efter detta måttsystem. Se nedan för en bild med alla mått och höjder.

Valet av material och prisklass för kantiner beror på användningsområdet, men om budgeten är begränsad är rostfria stålkantiner ett föredraget val eftersom de passar både för matlagning och servering. Kantinerna kan kompletteras med lock, antingen med eller utan ösuttag. Kantiner med handtag är också nödvändiga i många fall, och de finns i olika storlekar, både låga och djupa. Perforerade kantiner är lämpliga för exempelvis matångning.

Storköksbutiken erbjuder GN-anpassade restaurangkantiner i rostfritt stål, porslin och plast. Rostfria stålkantiner är hållbara och lätta att rengöra. En stor fördel med rostfritt stål är att kantinerna kan användas i olika sammanhang, från tillagning i ugn vid höga temperaturer till nedfrysning i snabbkylare vid mycket låga temperaturer. Plastkantiner finns i transparent polykarbonat (PC), samt i vitt och svart polypropen (PP). Porslinskantiner fungerar både för tillagning och servering, men de tål inte att förvaras i frysen.

För att utöka användningsmöjligheterna för dina restaurangkantiner finns olika tillbehör att välja mellan. Bottenrister och rostfria galler i olika storlekar är tillgängliga. Stödskenor för olika kantinstorlekar gör servering ur kantinerna enklare.

När det kommer till förvaring är kantinerna av samma fabrikat stapelbara utan att fastna i varandra.

Datablad

806104
1 kg
8711369806104
Datablad
Bredd
530 mm
Djup
325 mm

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

Du kanske också gillar

12 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: