iVario 2-XS
iVario 2-XS från Rational
iVario är ett av marknadens modernaste matlagningssystem och erbjuder maximal produktivitet, flexibilitet och enkelhet när ni ska koka, steka eller fritera mat och ersätter därmed nästan all konventionell köksutrustning.
Den unika värmetekniken ger maximal effekt och precision och tack vare den intelligenta köksassistenten, som tänker och hjälper er, uppnår ni alltid förstklassig kvalitet på alla maträtter utan omständliga kontroller och övervakning.
Upp till fyra gånger snabbare, med upp till 40 % lägre energiförbrukning och stora platsbesparingar jämfört med konventionell köksutrustning. Det innebär att iVario betalar sig på bara några månader.
Beskrivning
iVario Pro: Det multifunktionella matlagningssystemet - Multitalangen i professionella kök.
Fritös, spis, kastrull, stekpanna, tryckkokare, Bain-Marie, stekbord och kokkärl i ett och samma matlagningssystem.
Platsbrist. Stigande kostnader. Brist på erfaren personal. Ökande kvalitetskrav. Med det multifunktionella matlagningssystemet iVario Pro erbjuder RATIONAL lösningen på många utmaningar inom restaurangbranschen: Alla modeller ersätter industrifritös, gastronomisk spis och professionell stekpanna. De större varianterna dessutom stekbord och kokgrytor.
Det spelar ingen roll om du vill koka, steka, fritera, lågtemperatur-, tryck- eller Sous vide-tillagning – det behövs bara ett enda matlagningssystem för alla dessa användningsområden – iVario Pro.
Dessutom garanterar iVario Pro alltid utmärkt matkvalitet. Till och med upp till 4 gånger snabbare och med upp till 40 % mindre energi jämfört med traditionell köksteknik.
Dina fördelar:
Optimera ditt professionella kök med iVario Pro och satsa på:
- Hög och jämn matkvalitet
- Exakta resultat
- Exakt temperaturstyrning
- Inget bränns vid eller kokar över
- Spara tid, pengar, utrymme och energi
- Stora mängder mat på kort tid
- Korta uppvärmningstider
- Effektiv rengöring
- Självförklarande handhavande
- Säker investering
iVario Pro i restaurangen:
Spis, kastrull, stekpanna, fritös, tryckkokare och Bain-Marie.
Med modellerna iVario Pro 2-S och 2-XS erbjuder vi rätt utrustning för din restaurangverksamhet. Oavsett om det gäller Mise en place eller à la carte, så anpassar sig iVario Pro efter dina utmaningar. Skaffa denna Game Changer till ditt restaurangkök. Gör dina arbetsförlopp snabbare och enklare. Med utmärkt matkvalitet.
Upptäck funktionerna hos iVario Pro:
iZoneControl:
- Med iZoneControl kan pannans botten delas upp i enskilda värmezoner och de kan användas i olika temperaturer; De ytor som inte används värms inte heller upp. Du startar den intelligenta tillagningsprocessen för varje zon och pannans botten får automatiskt den temperatur som ger önskat resultat. Eftersom iZoneControl också ger förslag på vilka rätter som bäst tillagas i vilken zon, och när, arbetar du ännu mer effektivt. För dig betyder detta stor flexibilitet, tidsbesparing och ständig överblick.
iVarioBoost:
- iVarioBoost är den patenterade värmeteknologin – tillverkad av keramiska värmeelement, som är anslutna till den responsiva, reptåliga, högpresterande pannan. iVario Pro värmer jämnt upp hela pannans botten till 200 °C på mindre än 2,5 minuter och sänker temperaturen extremt snabbt när det behövs. Samtidigt finns det tillräckliga effektreserver tillgängliga, så att temperatursänkningar snabbt korrigeras även vid stekning eller ösning av stora mängder. För dig innebär det maximal prestanda utan att maten bränner vid eller kokar över. Vilket i sin tur leder till förstklassig kvalitet på maten, högre produktivitet, mindre stekförluster och lägre energiförbrukning.
iCookingSuite:
Intelligent styrning, med en knapptryckning. Med iCookingSuite, matlagningsintelligensen i iVario. Som individuellt anpassar tillagningsprocessen efter varje rätt och ser till att du får önskat resultat, lär sig, anpassar sig efter ditt sätt att laga mat och bara ber om din hjälp när du behöver göra en insats. Till exempel vända köttet. Maten bränner inte vid eller kokar över. Tillagning på låg temperatur, känsliga desserter – inga problem. Med AutoLift lyfts pastan till och med automatiskt upp ur vattnet. Och om du vill ge rätterna personlig touch kan du ändra i tillagningsprocessen.
-
iVario 2-XS:
- 2 x 17 liter bruksvolym
- Från 30 portioner per dag
- 2 × 13 dm2 tillagningsyta
- Självförklarande manövreringskoncept
- Effektiv energistyrning
- Önskat resultat utan övervakning
- Indelning av pannbottnen i fyra zoner (tillval)
Datablad
Datablad
- Bredd
- 1100 mm
- Djup
- 756 mm
- Höjd
- 485 mm
- Effekt
- 14kW
- Anslutning/spänning
- 400V
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team