Ismaskin Hoshizaki iskuber, 105kg/24h
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−12,5%

Ismaskin Hoshizaki iskuber, 105kg/24h

Ismaskinen från Hoshizaki ger den högsta kvalitén på dina iskuber och har en produktionskapacitet på 105kg/dygn. Denna ismaskin är utrustad med elektroniskt kontrollsystem som ger dig en optimerad tillverkningsprocess. Maskinen har en låg energiförbrukning tack vare det naturliga HC-kylmedlet R290 vilket ger dig pengar över till annat.

Kubstorlek - Standard 23g

  • Höjd 28 mm
  • Bredd: 32 mm
  • Djup 28 mm
51 091,25 kr (inkl. moms) 58 390,00 kr −12,5% 51 091,25 kr (exkl. moms)
(63 864,06 inkl. moms)

Beskrivning

Skapa dina egna iskuber

Anpassad för restaurang och storkök

Denna fristående iskubsmaskine använder det naturliga HC kylmedlet R290 som ger avsevärt mindre energiförbrukning för dina ismaskiner. Det är dessutom miljövänligt och energieffektivt. Varje iskub är gjord med färskvatten, vilket garanterar endast den högsta kvaliteten på isen. Kuberna känns lätt igen av dess exakta form, klarhet och långsamma utspädning. Detta är särskilt viktigt för is som används i premiumdrycker som cocktails, eftersom det skyddar drinkens smak.

Denna ismaskin är speciellt utrustad för restaurang, barer och storkök, den levererar is i högt tempo och med högsta kvalité för att dina gäster ska trivas och få en bra vistelse.

Maskinspecs:

Modell:

IM-105:

- Förvaringskapacitet: 38kg
- Kapacitet: 105kg/24h
- Mått: 1004x600x800 mm

Denna riktiga allroundmaskin uppfyller även de strängaste hygienkraven och erbjuder många användningsmöjligheter inom segment som livsmedelsservice och den medicinska sektorn.

Alla Hoshizaki iskubsmaskiner är utrustade med ett elektroniskt styrsystem. Detta garanterar en optimerad istillverkningsprocess, även under olika omständigheter. Utan ytterligare manuell hjälp eller justeringar som krävs producerar våra Cubers generösa mängder iskuber, med en konstant hög kvalitet.

Datablad

IM-100CNE-HC
50 kg
Datablad
Anslutning/spänning
220 - 240V

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: