Gasspis med 4 brännare och gasugn
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Gasspis med 4 brännare och gasugn

Gasspisen från Fagor Kore 700 är både kraftufull med maximalt 8kW per brännare och uppbyggd för att vara säker anpassad för restaurang och storkök. Med marknadens kraftfullaste brännare kan du grilla och steka alla råvaror i både stora och små bitar snabbt och enkelt. 

29 279,25 kr (inkl. moms) 39 039,00 kr −25% 29 279,25 kr (exkl. moms)
(36 599,06 inkl. moms)

Beskrivning

Gasspisen från Fagor Kore 700 är designad till att vara en av de starkaste på marknaden med hög prestanda.

Gasspisen är lämplig för många olika sorters kokkärl och behållare såsom kastruller, stekpannor, grytor. Med stekhällen som man kan välja till går det att grilla kött, fisk, skaldjur och grönsaker.

Tillsammans med spisens funktioner ger gasen möjlighet att tillbereda maten på grillen beroende på storleken på bitarna som ska grillas.

Maximal effekt med största säkerhet

Kore 700 serien erbjuder marknadens kraftfullaste brännare. Med maximalt 8 kW per brännare är det möjligt att uppnå den optimala kraften som alla kockar letar efter. Dessutom har brännarna utformats för att garantera styrljusets och termoelementets säkerhet och skydda dem mot alla stötar. Brännarna och spisens grillar har utformats för att brännares låga riktas mot mitten av gallren. 

Bekvämlighet

Den stansade ytan och ugnen i rostfritt stål gör rengöringen enkel och garanterar högre hygien. Dessutom gör de flexibla gasrören lättare att utföra reparationer och underhåll, vilket sparar tid och ansträngning.

Detaljer

Ugnen är noggrant utformad för att säkerställa optimal användbarhet: skenor med tippskydd system vilket förbättrar grillarnas stabilitet, golv av gjutjärn som garanterar bättre prestanda och enhetlig värmefördelning, perfekt stängning tack vare den stansade ramen och innerdörren.

Specifika detaljer

Tillverkad i 1,5 mm AISI-304 rostfritt stål. Laserskurna fogar och automatisk svetsning. Dolda skruvar 397x580 mm dubbelgaller (397 x 290 mm för varje brännare) som möjliggör användning av stora kokkärl. Det reducerade avståndet på 75 mm mellan de centrala stängerna gör det möjligt att använda mindre kokkärl med en diameter på 8 cm. Gallret är gjort av RAAF-emaljerat gjutjärn som är resistent mot alkaliska och sura produkter, eld och höga temperaturer).'

Dubbelkronad brännare gjord i nickelpläterat gjutjärn som garanterar en jämn fördelning av värme från lågan till botten av kokkärlen, även för stora kokkärl. Detta förhindrar värme från att byggas upp på en punkt utan optimerar energiöverföringen till produkten. Brännarna anpassade med olika styrkor för att anpassa sig till olika kokkärl och behållare för matlagning av olika livsmedel.

· 5.25 kW (Ø 100 mm),

 · 8.0 kW (Ø 120 mm),

Fördelar

  • Brännare är lätta att placera
  • Kontrollampor med låg konsumtion och termoelement placerade i brännares kropp för större skydd.
  • Flexibla gasrör i rostfritt stål, för att underlätta reparationer.
  • Kontroller med skyddsunderlag och system för att förhindra vatteninfiltrering.
  • Lättare manövrering på grund av att skyddet till skorstenen är i samma höjd som de emaljerade kastrullstöden i gjutjärn, vilket gör att du kan använda dom som stöd. Detta gör att du kan använda större kokkärl och att dom är lättare att manövrera.
  • Tillgång till komponenter från framsidan.

Ugnen

Möjlighet att välja mellan en statisk gasugn med måtten GN2/1 eller en sidöppnad ugn med måtten 860 x 570 x 410 mm med dubbeldörr, eller en elektrisk ugn GN 2/1. Ugnskammaren är gjord i rostfritt stål vilket gör den lättare att rengöra. Plåtar sätts in längs sidan som gör manövrerbarheten lättare.

Elektrisk: Uppvärmning genom värmeelement i rostfritt stål med kontakt för drift av den övre eller inre delen. Termostatventil för temperaturreglering (125 – 310 C). Skenor i tre höjdnivåer för att erbjuda olika tillagningsalternativ. Skenor med tippsystem för att förhindra att brickor välter. Botten på ugnen är i gjutjärn för att garantera bättre prestanda och värmefördelning. Glasfiberstängning för att förbättra ugnen termiska effektivitet och säkerställa dess hållbarhet. Djupdragen ugnsram och innerdörr vilket garanterar en bättre stängning av ugnen. Avtagbar ugnsdörr för att underlätta reparationer. (Valfria tillbehör finns.) Stekplatta för placering på 5,25 kW-brännare.

Uppvärming

Gas: Tubformad brännare med pilotljus, termoelement och piezoelektrisk tändning.

 

Datablad

19058530
100 kg
8445206016998

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

6 andra produkter i samma kategori: