Frysrum i hög kvalité finns att köpa på storköksbutiken.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Frysrum 3800 mm

Komplett frysrum i bästa kvalité från italienska JKS. Priset är INKL. aggregat! Frysrum bredd: 3800 mm. Frysrummets djup väljer du nedan i dropdownmenyn!

156 900,00 kr (inkl. moms) 156 900,00 kr (exkl. moms)
(196 125,00 inkl. moms)

Beskrivning

Frysrum i hög kvalitet från italienska JKS. Dessa frysrum levereras kompletta med monoblock/plugin kompressor för montering på vägg. Frysrummen är lätta att montera tack vara det integrerade "lock-systemet"

Frysrummen levereras med 100 mm högisolerande polyrethanskum (40-42kg/m3) - finns också med 130 mm isolering, på förfrågan.

Måtten här på hemsidan är utvändiga mått och invändiga mått blir då utvändiga mått -200 mm (2x 100mm väggtjocklek).

Exempel: 3200x3200 mm utvändigt = 3000x3000 mm invändigt. (Standardhöjden invändigt är alltid 2000mm)

Vi har frysrum i alla storlekar och höjder - fråga oss efter andra mått om standardmåtten inte passar.

JKS (dotterbolag till Tecnodom) som etablerades på 1980-talet är bland de ledande producenterna inom kyl- och frysrum till storkök och restaurang. Företaget ligger i norra Italien och har 5 fabriker med totalt över 200 anställda. Produkterna från JKS och Tecnodom säljs idag i mer än 50 länder över hela världen och produktsortimentet täcker allt från kylrum och frysrum till blastchillers, kylmonter och kylbänkar.

Gemensamt för alla JKS och Tecnodom produkter är hög kvalité till riktigt bra pris. Fokusen är lagd på funktionalitet och minskad miljöpåverkan - därför är all kylutrustning från JKS/Tecnodom välisolerad, vilket i sin tur ger lägre driftskostnader för slutanvändaren. 

Alla produkter produceras i Italien och produkterna byggs enbart av europeiska komponenter. JKS/Tecnodom har ”knowhow” och en storlek som gör att de prismässigt kan konkurrera med kinesiska alternativ. Samtidig som de håller en kvalité och pålitlighet som vi är vana vid med produkter tillverkade i Europa. 

När du köper produkter från JKS eller Tecnodom får du europeisk kvalité och priser som kan konkurrera med billiga kinesiska produkter - dessutom får du produkter som är ordentligt testade och som används i 1000-tals storkök och restauranger i Europa och resten av världen.

Beräknat leveranstid på frysrummen är ca 5 veckor.

Vi behöver veta hur dörren ska placeras och om en speciell hängning av dörren önskas (höger/vänster)

Datablad

380038002200
400 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: