Diskbänk med 2 hoar -svetsat - 60 cm djup
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diskbänk med 2 hoar - svetsad - 70 cm djup

Rostfri diskbänk med 2 hoar i mycket bra kvalité. Görs på order så justeringar efter mått kan göras utan extra kostnad.
11 070,00 kr (inkl. moms) 11 070,00 kr (exkl. moms)
(13 837,50 inkl. moms)

Beskrivning

Rostfria diskbänkar

Vi har ett urval av svetsade bänkar på lager men som huvudregel är bänkarna tillverkade efter just dina behov. Det gör att leveranstiden blir ca 3-4 veckor.

Är du i behov av en rostfri arbetsbänk snabbare än så har vi ett mindre urval av standardstorlekar på lager. Tveka inte att fråga oss om vad som finns på lager i dagsläget.

Alla våra rostfria bänkar är godkända för livsmedel och tillverkas i ståltyp AISI304 som är den vanligaste ståltyp till livsmedelshantering.

Rostfria bänkar, arbetsbänkar och rostfria bänkskivor tillverkas efter order vilket ger oss en nästan unik möjlighet för specialanpassningar och måttbeställningar.

Bänkarna och bänkskivorna är robusta, stabila och svetsade. Allt tillverkas med förstärkningar i rostfritt på undersidan och kan även levereras med underlimmad träskiva/träkärna. Träskivan ger en starkare och tystare arbetsyta.

Ritning:

Innan tillverkningen av din rostfria arbetsbänk, diskbänk, bänkskiva osv, gör produktionen en ritning. Det är viktigt att ni dubbelkollar alla mått eftersom bänken tillverkas helt efter denna ritning. 
(Det görs inte några ritningar på ”standardbänkar”; endast bänkar med justeringar i mått och placering av diskho eller andra specialprodukter.)

Produktionstid/leveranstid:

Efter godkänd ritning är produktionstiden/leveranstiden ca 3-4 veckor. Är din order brådskande kan du informera oss om detta och vi vill då tillsammans med produktionen försöka snabba på; detta är dock inte alltid en möjlighet men fråga oss gärna.

Då alla bänkarna tillverkas efter order behöver vi veta följande:

Höjden är 900mm (och med justerbara fötter på 40 mm) önskas en annan höjd vänligen uppge detta vid beställningen.

Diskho, placering och storlek. Då vi gör alla diskbänkar och bänkar efter order kan vi placera diskhon precis efter önskemål.

Vill ni ha hål för blandare (Ø 35 mm) och hur ska detta placeras med hänsyn till diskhon (höger, vänster eller mitt). Avlopp från diskhon är placerad i hörnet av själva hon. 

Det är valfritt om ni önskar uppvikt bakkant 60mm eller hel slät. Uppvikt eller inte har ingen påverkan på priset.

Vulstkant/droppkant eller inte

Diskho:

  • Standardho: Längd x djup i mm: 340x400x200 / 400x400x250 / 400x500x250 / 500x500x250

  • Liten ho: Längd x djup i mm: 300x240x150 (extra leveranstid kan förekomma på denna)
  • Stor ho: Finns i olika storlekar från 500x600x320 till 1280x510x380. Dessa storlekar kostar extra och extra leveranstid kan förekomma.

Vill ni ha en silhink till diskhon eller standard bottenventil med propp. Väljer ni en silhink och vill ha möjlighet att stänga så vatten stannar kvar i diskhon måste ni ha en kulventil också.

OBS: Då bänkskivan måste kunna bära diskhon måste denna vara 200 mm mindre än djupet på bänken. Det betyder att väljer du en bänkskiva på 600 djup är största djupet på diskhon 400 mm

Kapacitet:

Hyllplan på bänkar klarar minst 60 kg – själva bänkskivan klarar minst 80 kg. Har du behov för att placera tyngre maskiner/föremål på bänken, ge oss info om detta så kan vi tillsammans med produktionen hitta en lösning som passar just dig.

 

Vi kan producera nästan allt i rostfritt så tveka inte att kontakta oss om du har speciella önskemål. 

Datablad

PSR2-70-12695
250 kg

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team