Lista på produkter efter tillverkare ISA Italy

ISA föddes i Umbrien, i hjärtat av Italien
vilket skapar mode, design och stil.

Sedan 1963 producerar ISA i sin region och erbjuder därifrån kylskåp och möbler för offentliga platser över hela världen. ISA arbetar på marknaden genom tre varumärken: ISA , COF , TASSELLI och HIZONE med en försäljningsvolym över 120 miljoner euro genom att i 107 länder exportera kvalitetsprodukter med hög teknik och innovation, även när det gäller hållbarhet genom att använda naturliga köldmedier.

ISA är numera en av de viktigaste aktörerna i världen inom inredningsområdet för offentliga platser, utställningsskåp och kylskåp för glass och bakverk samt professionella möbler. Förutom många och prestigefyllda kunder, som använder ISAs utrustning dagligen, har företaget i många år samarbetat med viktiga internationella varumärken, vilka de är: Ahold, Auchan, Autogrill, Billa, Bindi, Coldstone Creamery, Coca Cola, Conad, Coop, Cremonini, Brioche Doree, Haagen Dazs, Nestlé, Sammontana, Sturbucks och Unilever.

Glassdisk Isetta - ISA
24 320,00 kr
Leasing 490 kr/mån
Här ser du en glassdisk tillverkad av ISA i hög kvalité. Välj den storlek som passar dig, välj bland antal glasskantiner i 5 liter som får plats: 4,6,7,9 eller 12. Dessa glassdiskar finns även tillgängliga i två glasformer på montern, antingen böjt eller rakt frontglas. Forma fram perfekta kulglassar i rätt förvarade i rätt temperatur. Välj här nedan vilken som passar dig och din glasskiosk eller café.
Glassdisk Millennium - ISA
127 530,00 kr
Leasing 2568 kr/mån
Denna glassdisk från ISA är av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité och finns i många olika storlekar och flera varianter. Den har ett automatiskt avfrostningssytem, tystgående och energieffektiv men framförallt anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.
Glassdisk Stratos - ISA
183 400,00 kr
Leasing 3694 kr/mån
Glassdisk från ISA i modellen Stratos av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité av Italiensk design. Trots den snygga designen så har glassdisken ett intelligent avfrostningssystem och luftkylning men framförallt är den anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.