Bränsle Chafing dish, burk - 72pack
Beskrivning
200 grams förpackning för chafing dish.
Brinntid: ≈ 3 timmar.
Chafing dish fuel tillverkas av naturlig etanolalkohol, blandad med vatten och ett förtjockningsmedel för att göra det till ett fast ämne eller en gel.
HENDI chafing dish fuel är artificiellt tillverkad för att smaka så bittert att den är omöjlig att svälja.
För att säkert och effektivt värma chafing dish-rätter rekommenderar vi att du placerar chafing dish-bränsledunken i de angivna bränslehållarna.
Värmekapaciteten är densamma i hela intervallet medan uppvärmningshastigheten beror på flammans storlek, som bestäms av hur långt locket på bränslehållaren för chafing dish hålls öppet.
Alla HENDI chafing dish-bränslen brinner sot- och luktfritt.
Kartuscher och burkar som brinner utan chafing dish-bränslehållaren blir mycket varma under användning och utgör en betydande risk för brännskador om de inte placeras i chafing dish-bränslehållaren. Risk för brännskador!
Dessa hållare för bränslekannor för chafingfat ingår i HENDI chafingfat och kan köpas separat.
Läs alltid produktanvisningarna före användning.
Se till att det inte finns några öppna lågor eller heta föremål i närheten när du arbetar med chafing dish-bränsle.
Den brandfarliga ångan läcker lätt ut ur behållaren.
Se till att inget vatten (kondens) droppar ner i det brinnande bränslet. Det kan orsaka farligt spottande och stänk av bränsle.
Tänd bränslet först när du har placerat bränsledunkhållaren för chafing dish med burk på den slutliga platsen.
Lågorna är nästan helt blå, vilket gör dem mycket svåra att se i ljuset. Försiktighet är att rekommendera.
Släck bränslet endast genom att stänga locket på bränsledunkhållaren för chafing dish.
Påfyllning: Se alltid till att burken och dess hållare har svalnat helt.
Ta bort burken från bränslehållaren för chafing dish för att fylla på burken.
Förvaring: Förvara alltid bränslet i slutna behållare på en mörk och väl ventilerad plats, under 20°C.
För förvaring av större mängder bränsle, se lokala föreskrifter.
Om ovanstående anvisningar följs är risken för olyckor minimal.
Vid en begynnande/småskalig brand: använd en brandfilt (eller en stor, våt filt) för att täcka över elden och hindra den från att få syre.
Vid brand på kläder/kropp: använd en brandfilt eller en pulver/CO2-släckare.
Datablad
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team