Varimixer Kodiak 10 L bordsmodell
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-13 202,00 kr Ny produkt

Varimixer Kodiak 10 L bordsmodell

Varimixer Kodiak 10L blandare - bordsmodell.

Mycket enkel att använda, inga tunga lyft och mottagare av Kitchen Innovations Award för den mest hygieniska blandaren på marknaden. KODIAK är resultatet av en designprocess där professionella användare har hjälpt till att skapa den perfekta blandaren, som uppfyller de dagliga kraven och utmaningarna.

UNIKA FÖRSÄLJNINGSARGUMENT

· Uppfyller IP44-standarder

· Ram i rostfritt stål

· Skål med skåldetektering

· Patenterat magnetiskt avtagbart säkerhetsskydd

· Skraphållare ingår

· Fyra ben som kan justeras i höjdled

· 1-fas 230 V

· Extra skydd mot inträngande vatten

35 398,00 kr (inkl. moms) 48 600,00 kr - 13 202,00 kr 35 398,00 kr (exkl. moms)
(44 247,50 inkl. moms)

Beskrivning

Detta får du när du köper en Varimixer Kodiak 10L Bordsmodell:

MYCKET ENKEL OCH INTUITIV ANVÄNDNING Ställ in tid och hastighet. Tryck på start och stopp. Så enkelt är det. Allt styrs från den vinklade kontrollpanelen i en ergonomisk arbetshöjd.

DRIVS MED 230 VOLT:
KODIAK kan anslutas till ett vanligt eluttag. En frekvensomvandlare och en trefasmotor gör Varimixer KODIAK till en riktig kraftfull blandare.

FRÄMRE HJÄLPUTTAG
KODIAK finns även med hjälputtag för köttkvarnar och grönsaksskärare.

IP44
Varimixer KODIAK rengöras i enlighet med IP44-standarden.

PATENTERAT, AVTAGBART SKYDD
Skyddet har ett integrerat påfyllningstråg och är tillverkat av transparent polykarbonat. Kan diskas i diskmaskin. Det kan sättas fast direkt utan verktyg. Skyddet hålls på plats av magneter som även fungerar som säkerhetsbrytare.

ERGONOMISK HÖJNING OCH SÄNKNING
Det ergonomiska handtaget sänker, höjer och låser fast kitteln, i en enda rörelse.

VÄRLDENS MEST EFFEKTIVA VISP
Unik design ökar hastigheten i periferin och minskar arbetstiden.

ROSTFRITT STÅL
Tillverkad rostfritt stål som är lätt att rengöra, med ett robust stativ och höga, justerbara ben, så att du kommer åt att städa under maskinen. Kitteln, trådvispen, blandningsspaden, degkroken och degskrapan är också av rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin.

-

DESIGNAD AV DEM SOM ANVÄNDER DEN

Under sex månader observerade designers och ingenjörer arbetet i 25 olika kök och bagerier. Med fokus på arbetsställningar, tunga lyft och förflyttningar, rengöring och hygien studerade de rutinerna före, under och efter blandningsprocesserna. 

Resultatet är en 10-, 20- och 30-litersblandare som sätter nya standarder för hur enkelt arbetet kan vara. Du behöver inte läsa en manual för att kunna använda KODIAK. Ställ in tid och hastighet. Tryck på start och stopp. Så enkelt är det, och allt styrs i ergonomisk arbetshöjd från den vinklade kontrollpanelen.

Inga fler tunga lyft. Skålen är stabil och sitter på en hög skålvagn som rullas in under blandaren för vispning och knådning. Skålen låses på plats, höjs och sänks i en enda rörelse med hjälp av det ergonomiskt utformade handtaget på sidan av maskinen.

Skålen kan rullas direkt till och från maskinen i bänkhöjd, där den kan tippas, vilket gör det enkelt att ta ut innehållet. Skålen sitter säkert i en gummiring under förflyttning och operatören kan följa blandningen i skålen genom de patenterade säkerhetsskydden i genomskinlig polykarbonat. Varma ingredienser kan tillsättas med hjälp av den löstagbara påfyllningsrännan i silikon som kan hantera mycket varma ingredienser, t.ex. smält socker. Skyddet hålls på plats av magneter, som också fungerar som säkerhetsavstängningar - maskinen går inte att köra om skyddet inte är monterat. 

Arbetshöjden har höjts och sidorna på maskinens övre del lutar inåt för att öka synfältet för skålen. Skålen och verktygen har också breddats. Detta ökar hastigheten och sparar tid.

KODIAK drivs med 230 volt och kan därför anslutas till ett vanligt eluttag.

2015 tilldelades KODIAK Kitchen Innovation Award av National Restaurant Association, som ansåg att KODIAK var den mest innovativa blandaren på marknaden.

KODIAK finns även i en marin version, med särskilt skydd mot vatteninträngning, och från och med 2018 kan Varimixer KODIAK rengöras enligt IP44-standarden.

Datablad

M020-0022
50 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team