Lavastensgrill - gas

REDFOX professionella lavagrillar utökar betydligt möjligheterna i varje bra kök. REDFOX lavastensgasgrillar använder naturlig lavasten för att överföra och lagra värme. Gasbrännaren värmer lavastenarna, som placeras under det höjdjusterbara grillgallret. Den ackumulerade värmen överförs sedan till den grillade maten. Tillsammans med värmen tränger även den karakteristiska och omisskännliga naturliga smaken av lavastenar igenom den förberedda maten. Grillarna är utrustade med en köttrist som standard och kan eventuellt kompletteras med en särskild fiskrist. Det finns två justerbara gallerhöjdspositioner.

REDFOX lavagrillar är utrustade med högpresterande "U"-formade brännare för utmärkt värmefördelning, utrustade med piezotändning, en "evig låga" som sparar gasutgifter och även en termisk enhet för att säkerställa maximal säkerhet. Enkel rengöring tänktes också på under konstruktionen, så brännarna är lätt avtagbara. Lavastenar med en vikt av 5 kg ingår i varje leverans.

Lavastensgrill, gasol, 30
9 798,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-30 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-30 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder en grillyta på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 6,5kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-30 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-30 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Lavastensgrill, gasol, 60
16 198,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-60 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-60 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder 2 grillytor på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 13kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-60 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-60 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.