Elspis med varmluftsugn

Elektriska spisar har runda plattor av gjutjärn av hög kvalitet med en effekt på 1,5 eller 2 kW med internt termiskt skydd mot överhettning. Effektreglering med en 6-positionsregulator. REDFOX-spisen har en gjuten topplatta, vilket möjliggör bekvämt underhåll och rengöring. Moduler 330 mm - 2 plattor, 660 mm - 4 plattor, 990 mm - 6 eller 5 plattor. Med REDFOX varmluftsugn kan vi reglera temperaturen mellan 50-300 °C, den har en säkerhetstermostat på 360 °C, och 990 mm-modulen med ugn har en 90-minuters timer och en skorsten i rostfritt stål. Den professionella varmluftsugnen har 4 stick för gastronormkantiner eller plåtar i storlek GN 1/1.

Spis 4 plattor med varmluftsugn
21 398,00 kr
Spis med varmluftsugn och 4 plattor á 2kW- RedFox SPT-60 ELS SPT-60 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 4 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fyra kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-60 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 5 plattor med varmluftsugn
26 498,00 kr
Spis med varmluftsugn och 5 plattor á 2kW- RedFox SPT-90/5 ELS SPT-90/5 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 5 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fem kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90/5 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 6 plattor med varmluftsugn
27 198,00 kr
Spis med varmluftsugn och 6 plattor á 2kW- RedFox SPT-90 ELS SPT-90 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 6 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De 6 kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Underbyggd varmluftugn
16 898,00 kr
Varmluftsugn som underbyggnad/underrede för Redfox 600 serie - PT-90 EL PT-90 EL är en pålitlig elektrisk varmluftsugn designad för professionellt köksbruk. Med GN 1/1-kapacitet och 230V strömförsörjning erbjuder denna ugn mångsidig och effektiv tillagning. Ugnen är konstruerad för att stå under RedFox 600 seriens olika maskiner samt möta kraven från restauranger, caféer och andra matlagningssammanhang. Den elektriska uppvärmningen och varmluftsfläkten säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning, vilket är idealiskt för bakning, rostning och andra matlagningsmetoder. Den kompakta designen gör att ugnen passar i olika köksutrymmen, samtidigt som den rostfria konstruktionen ger hållbarhet och enkel rengöring. Den intuitiva temperaturkontrollen och timern gör det enkelt att använda ugnen.