Stekhäll elektrisk

REDFOX elektriska stekhällar kan vara tillverkade av sandblästrat stål eller förkromade. Versioner med slät, räfflad eller kombinerad ytstruktur finns tillgängliga för båda typerna av ytbehandling. Stålplattan säkerställer utmärkt värmeledning och kanten runt värmeplattan (stänkskyddet) är svetsad på båda sidor. Den elektriska stekhällen har en fettlåda med en volym på 0,5 l. Den styrs enkelt med hjälp av huvudströmbrytaren och reglagevredet. Det är möjligt att köpa en variant med säkerhetstermostat. REDFOX grillplattor levereras med en skrapa i rostfritt stål för rengöring av fastbränd mat.

Stekhäll 30
5 698,00 kr
Elektrisk Stekhäll 3kW - 230V - RedFox FT-30 EL RedFox FT-30 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 230 V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 60
8 798,00 kr
Elektrisk Stekhäll 6kW/400V - RedFox FT-60 EL RedFox FT-60 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 90
13 398,00 kr
Elektrisk Stekhäll 9kW/400V - RedFox FT-90 EL RedFox FT-90 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 60, DuraChrome
10 998,00 kr
Elektrisk Stekhäll DuraChrom - VRedFox FTHC-60 EL Upplev överlägsen matlagning med RedFox FTHC-60 EL. Denna elektriska stekhäll med DuraChrome-beläggning erbjuder en generös yta på 65x48 cm, perfekt för professionella kök och restauranger som kräver högpresterande utrustning. DuraChrome-beläggningen, som du kan lära dig mer om här, ger stekhällen exceptionell hållbarhet och jämn värmefördelning. Idealisk för precisionstekning av olika rätter med hög kvalitet. Med kraftfull 400 V strömförsörjning ger stekhällen snabb uppvärmning och enkel användning. Den släta ytan underlättar rengöring och underhåll, medan den eleganta designen ger en stilfull touch till ditt kök. RedFox FTHC-60 EL är det ultimata valet för kockar och kökschefer som strävar efter överlägsen kvalitet och hållbarhet.