-
Stavmixer från Sammic
Vi får lov att presentera Sammics nyhet – Stavmixern XM-12! Denna professionella stavmixer som klarar allt utan extra verktyg. XM-12 är idealisk för att uppnå de mest…
-
Att tävla i matlagning!
Att tävla i matlagning kräver en enorm precision, en mental styrka, perfekta råvaror och en restaurangutrustning av världsklass. Vi förbereder oss minutiöst för Culinary Olympics…
-
Så tillagar du den perfekta Pommesen!
Pommes frites skär genom tid, rum, kulturer och nationsgränser på ett sätt som inget annat tillbehör i den kulinariska världen. En saftig köttbit, musslor eller…
-
Två restaurangugnar i världsklass och i miniformat!
NYHET! Spaniens största restaurangugnsproducent släpper kombiugn i miniformat Två restaurangugnar i världsklass och i miniformat! Fagor som bland annat levererar restaurangugnar till Michelinrestauranger och som är Spaniens största…
-
Årets kock i Danmark vann med Fagors ugnar
Årets kock i Danmark vann med FAGORS ugnar! Årets kock i Danmark korades i Herning i Danmark nu i helgen. Vinnaren blev Kristoffer Ringsing från…
-
Våfflor
Vilken gillar du? Klassiska hjärtanformade våfflor, belgiska våfflor, bubbelvåfflor, amerikanska våfflor, churros våfflor. Snart är det våffeldagen, närmare bestämt 25 mars. Visste du att våffeldagen…
-
Guide till GN-kantiner
Måtten till GN-kantiner Rostfria kantiner är framtagna för att underlätta arbetet i köket med en typ av behållare som passar i många olika funktioner. Exempel…
-
Pizzaugnar från Sveba Dahlén
Välkommen till den perfekta pizzavärlden – med Pizzaugnar från Sveba Dahlen Vår medarbetare Therese redogör fördelarna med en pizzaugn från Sveba Dahlen Varje dag i över…
-
Vinnarmenyn i Culinary World Cup
GULD i storköksklassen 2018 Temat i Culinary World Cup 2018 var ”Against food waste”. Utifrån det skulle lagen på 5 timmar skapa en trerättersmeny till…
-
Möt kocken Daniel Lund
Namn: Daniel LundArbetsplats: ICA HelsingborgBor: GantoftaFamilj: Frun Anna och barnen Samuel och Vera Varför jobbar du som kock?Brinner för mat och smaker. Vill hela tiden lära mig mer. Ditt…