Nyhet! Liten & kompakt ugn från Sveba Dahlen N-serien.

Lika kraftfull och samma toppkvalité men i miniformat! Sveba Dahlens nya kompakta bänkmodells-ugn med ånga och stenhärd finns nu exklusivt att beställa hos Storköksbutiken.

Med denna däck- och pizzaugn kan du baka fantastiska stenugnsbröd, pizzor, delikata bakverk och konfektyr. Det lilla formatet gör att ugnen passar utmärkt i verksamheter med liten yta. Ugnen är perfekt till food truck, lilla caféet, baren eller bensinstationen.

N-serien däck- och pizzaugn i miniformat Sveba Dahlen. Finns att köpa på Storköksbutiken.

Det är en fantastik liten kraftfull ugn som skapar stora möjligheter! Du kan snabbt slänga in en pizza och ha den färdig på några minuter. Ta betalt per pizzaslice till ölen och snabbt har du ökat din merförsäljning. Det smarta är också att du kan få plats med den där du har en begränsad yta eftersom det är bänkmodell och den endast är 60 cm djup och knappt 50 cm hög. Den får t.o.m. plats i köket hos den entusiastiska hemmabagaren.” Säger Kristoffer på Storköksbutiken.

N-serien pizzaugn Sveba Dahlen Storköksbutiken.

Trots storleken har man inte kompromissat med kvalitén. Ugnen har samma professionella kvalité och funktioner som man är van vid med ugnar från Sveba Dahlen med ex:
– Välisolerat ugnsutrymme och treglasfönster i ugnsluckan som gör att ugnen behåller värmen effektivt.
– Ångsystem som både är jämnt och effektivt med snabb återhämtningsförmåga.
– Värmesystem med turbofunktion och värmeelement i hög kvalitet för jämn temperaturfördelning och snabb uppvärmning till rätt temperatur.
– Användarvänlig med kontrollpanel i glas som är lätt att rengöra och som har en enkel styrning av ugnens över- och undervärme. Visar faktisk samt önskad temperatur och med ångstyrning.
– Enkel plug and play installation.

”Modellen är utformad för alla baknördar – både professionella och amatörer, som vi vet finns där ute och som drömmer om att kunna baka trots begränsad yta, men ändå kunna njuta av fördelarna med en professionell ugn”, säger Sveba Dahlen.

Pizzaugn i miniformat. N-serien Sveba Dahlen Storköksbutiken

N-serien ugnen från Sveba Dahlen hittar du här

Lämna ett svar