Stavmixer från Sammic

Vi får lov att presentera Sammics nyhet – Stavmixern XM-12!

Denna professionella stavmixer som klarar allt utan extra verktyg. XM-12 är idealisk för att uppnå de mest subtila, fina och luftiga blandningarna eller mjuka puréerna. Den avancerade designen av bladet, bladskyddet och olika hastigheter gör det idealiskt att mixa olika emulsioner, puréer o.s.v. Ergonomisk designad, kompakt och praktisk gör den ideal till mise-en-place. Klarar upp till 10 liter och är gjord för att klara all typ av blandningar, airs, puréer och emulsioner utan att du behöver ha några extra verktyg. 

Y-bladet med skarpa skärkanter av härdat stål med lutningar som har tagits fram för att uppnå ett perfekt resultat vid varje utförande. Tack vare de tre bladen krävs mindre tid och minder motorinsats för att få den önskade strukturen. 

X-speed – Hastighetskotrollen uppfyller kraven för professionell användning.

Designad för små produktioner. XM-12 är perfekt för mise-en-place och är gjord för att klara upp till 10 liter.

XM-12 kan utrustas med en kortare arm, som gör mixern ännu mer mångsidig.

Kompakt design som inte tar stor plats i köket.

Ergonomisk design som är utrustad med anti-slip och med ett handtag med optimal lutning som motverkar trötthet i armen. 

Click-on-arm – Armen är avtagbar med snabb fästning på grund av säkringssystemet och ”klick” som indikerar det låsta läget. 

Huvan är designad för att undvika stänk medan du arbetar. 

Professionellt testad för att klara av långvarigt arbete utan att höljet överhettas. Robust konstruerad av material i högsta kvalité. Motorn är testad och klarar alla de mest krävande användningstesterna. Maximal motorstyrka i kompakt design. 

Lätt att rengöra som klarar diskmaskin och handdisk.