Nyhet! Sammic XM-serie med stavmixers

Efter flera år av forskning och arbete har Sammic nu släppt sin XM-serie med stavmixers. Denna familj med fem serier kommer med ett brett urval av avancerade funktioner och stora fördelar som kommer att vara av intresse för alla användare. XM modellerna är i högsta kvalité och byggda för att hålla väldigt länge! Robust konstruktion i material av högsta kvalité och högsta kraft på motorn i kompakt storlek. XM maskinerna är kapabla att arbeta under lång tid utan att de blir överhettade. Motorn som finns XM modellerna har genomgått de tuffaste och mest krävande testerna.

Som stavmixer

Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg.

XM stavmixer arbetar som bäst med maximal bekvämlighet i behållare som är från 10 liter upp till 250 liter.

Som visp

Vispen är idealisk till at vispa grädde, tillaga maränger, majonnäs, sufflé o.s.v. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg.

XM vispare är designad att arbeta som bäst med maximal bekvämlighet i behållare som är från 30 liter till 80 liter. Den kan vispa upp till 80 äggvitor.

Y-blad

Y-bladet har tre väldigt vassa blad av tempererat stål, som har en lång livslängd och som behåller sin skärpa länge. Tack vare de tre bladen är den mer effektiv och energibesparande.

Alla handmixers och vispare har variabel hastighet. Alla XM modeller kan använda mer än en mixerarm i olika storlekar. Även storlekarna S, M och L går att använda som en visp. Handtagen är framtagna för att vara så användarvänliga och bekväma som möjligt. Handtagen är ergonomiska och har antislip, designade för att undvika trötthet i armen. Armen har ett klicksäkerhetssystem som indikerar när den är i låst position och armen sitter rätt. Mixerfoten är designad för att undvika att det skvätter.

XM modellerna är i högsta kvalité och byggda för att hålla väldigt länge! Robust konstruktion i material av högsta kvalité och högsta kraft på motorn i kompakt storlek. XM maskinerna är kapabla att arbeta under lång tid utan att de blir överhettade. Motorn som finns XM modellerna har genomgått de tuffaste och mest krävande testerna.

De är mycket enkla att rengöra tack vare det lättavtagbara munstycket som går att spola av under kranen. Munstycket eller armen går även att diska i diskmaskinen.