-
Grönsaksskärare för restaurangkök sparar både tid och pengar
Grönsaksskäraren Sammic CA-31: En restaurangmaskin av hög kvalitet som är viktig för alla proffs och restaurangkök. En grönsaksskärare som är utrustad med kraftfulla motorer och…
-
Elektrisk knivslip för proffs
På en ny kniv för proffs är bladet alltid skarpt. Beroende på materialet och hur du använder kniven kommer bladet att slitas ut förr eller…
-
Vad är en Pacojet?
Pacojet – köksmaskinen som hjälper dig att ta din matlagning till högsta nivå. En Pacojet ger dig möjlighet att mikropurea färska och frysta matvaror till…
-
Fördelarna med kylbrickor & kylhäll
Här på Storköksbutiken hittar du många olika storlekar på kylbrickor och kylhäll i olika former. Om du vill kyla ner mat på restaurangen, buffén, julbordet…
-
Akustikpanel
Vad är en akustikpanel? Upplever du att det är hög ljudvolym i matsalen, restaurangen eller i ditt café? Då kan akustikpaneler vara den lösning som…
-
Nyhet! Santos Compact Blender 66
Santos har igen tagit fram en blender som utan tvivel överträffar dina förväntningar. Tyst, stark & pålitlig – Santos bästa blender hittills! Vill du att…
-
Nyhet! Storköksbutiken nu BFS-medlem
Vi kan stolt meddela att Storköksbutiken har blivit antagna som medlem i BFS – Branschföreningen för storköksleverantörer. BFS har som medlemmar Sveriges ledande tillverkare och…
-
Röklåda & pandemitider
Guldmedaljören i storköksklassen Adam Hallberg är en hejare på att röka mat och att göra rökspån! Vi har ställt några snabba frågor. En röklåda används…
-
Matig våffla
Snart är det våffeldag! Varför inte göra en lite mer matigare våffla som både är god och mättande! En matigare våffla med spenat i smeten…
-
Kylmonter Informationsguide
Det är svårt att hitta rätt kylmonter och det kan vara ännu svårare att underhålla den på rätt sätt om man inte har haft en…