Nyhet! Storköksbutiken.se tar nästa steg på sin resa och blir en del av KPA Group!

Säg hej till Kristoffer och Kristoffer! Som sedan december 2021 numera TILLSAMMANS kommer ge er kunder bästa möjliga service, priser och leveranstider av utrustning till restaurang och storkök! Förutom samma förnamn delar dem också ett omättligt intresse för restaurangmaskiner. Förbered er på att detta radarpar tillsammans med sina duktiga kollegor kommer ge er bästa möjliga service och avtal när ni handlar maskiner och utrustning till ert kök!

Vad innebär detta för dig? Handla utrustningen till köket hos oss och få marknadens bästa pris och snabbaste leverans!

Som kund hos Storköksbutiken.se får du en trygg och solid leverantör med ett lager på 12 000 m2 i Danmark och 2000 m2 i Trelleborg fyllt med storköksutrustning. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka. Därför är vi det företag i Sverige som från och med nu förmodligen har den snabbaste leveranstiden och de bästa priserna.

Vi importerar direkt från producenterna så att du som kund kan få de bästa priserna. Ett riktigt stort lager och orderintag innebär också bättre inköpspriser för oss och därmed också för dig!

  • Storköksbutiken får tillsammans med KPA Group en riktigt solid och kompetent partner i ryggen som gör att vi kan erbjuda ett större sortiment, bättre priser och Sveriges snabbaste leveranser. Vi kan ge våra kunder en ännu bättre upplevelse med oss och det är vi väldigt glada för!

Vi har sedan starten haft en gedigen och stark tillväxt. För att kunna ta nästa steg i vår tillväxtresa tar vi nu hjälp av några vi har riktigt stort förtroende för som kan ta oss vidare.

Säger Kristoffer Falk Lauritsen CEO på KFL Trading AB / Storköksbutiken.se

KPA koncernen har en omsättning på nästan 270 miljoner svenska kronor per år och står bakom ett antal framgångsrika företag inom HoReCa-branschen – bland annat en av Danmarks största och snabbast växande storköksleverantörer, www.cateringinventar.dk. Dessutom står KPA även bakom inredningsföretagen www.restaurantinventar.dk och www.ostergaard-i.dk.