Jimmy Brorsson Victoriasalongen

I ett kök måste alla detaljer stämma, från maskiner, till råvaror och matlagning. Storköksbutiken har fått äran att hjälpa Jimmy med hans nya restaurang Victoriasalongen. Läs vår intevju med Jimmy här!

Jimmy Brorsson på Victoriasalongen i Trelleborg

När vi startade Victoriasalongen i Trelleborg behövde vi en partner att lita på. Vi har använt originalinredning från SS Drottning Victoria, som trafikerade sträckan mellan Trelleborg och tyska Sassnitz för hundra år sedan och skapat en modern eventrestaurang. Därför är jag väldigt nöjd med den fantastiska fina service som jag har fått av Storköksbutiken.se.

De har ett oerhört omfattande utbud, ett enormt lager, snabba leveranstider och en fantastik service där deras medarbetare alltid sträcker ut en hjälpande hand när vi behöver den. Vi har en restaurang med historisk inredning, men i köket har vi de maskiner som krävs för en modern matlagning och på borden ett porslin som väver samman historia och nutid.

Restaurangköket i Victoriasalongen

Jag, som krögare, känner mig trygg i det samarbetet och kan lita på att jag alltid får en snabb och personlig service. Det gör att jag kan koncentrera mig på mitt jobb och kan göra allt för att våra gäster ska kunna njuta fullt ut av ett besök hos oss.

Jimmy Brorsson, krögare Victoriasalongen i Trelleborg