Teddy Varimixer blandmaskin

Martin tipsar om hans favorit bland blandningsmaskiner Teddy Varimixer blandningsmaskin.

Ta da här är den Teddy Varimixer blandmaskin

Man har bränt många små blandare genom åren, kanske inte behöver nämna specifika märken men vissa blandare är kanske gjorda mer för att vara snygga än att fungera… 

Min absoluta favoritblandare genom tiderna är en Teddy varimixer jag köpte hem för ca 15 år sedan, den fick sedan flytta med in på krogen när vi öppnade och har fått slita dag ut och dag in i ca 13år utan att klaga, krångla, bråka eller trilskas en enda gång. En riktig Ardenner! 

Teddy Varimixer
Teddy Varimixer från Storkökbutikens lager

Enkel för vem som helst att använda då den bara har ett vred som styr allt, stark motor som spinner som en katt, samt rejäl visp/degkrok/padde som tål lite styvmoderlig behandling av trötta kockar. 

Det enda dåliga som finns att säga om blandmaskinen Teddy Varimixer är kanske att bunken är på 5 l istället för 8l men kan man leva med det så är den ett självklart val vid köp av din nästa blandare, både hemma och på krogen. 

Blandmaskinen som Martin gillar allra mest

Ps. Om man gillar bildspråket i Night Rider så kommer Teddyn dessutom att uppfylla alla ens designkrav, som en framtidsvision från 80-talet ds.  

Du hittar Teddy Varimixer Blandningsmaskin hos Storköksbutiken.se. Vill du har hjälp så bara slå en signal 0410 – 414 444 eller handla direkt på vår hemsida där vi också svarar på chatten.