Varför ska jag välja en Fagor restaurangugn?

För att perfektion och erfarenhet skapat en fantastik restaurangugn! Det har gått 9 år sedan Fagor senast lanserade en ny ugnsserie. 9 år av tester, förbättringar och finjusteringar av varje liten detalj och iKORE-ugnarna är resultatet.

Ugnarna har utvecklats i samarbete med det kulinariska universitetet i Baskien – det område i världen som har den högsta koncentrationen av restauranger med Michelinstjärnor.

Flera prototyper skickades ut för feedback om prestanda, kontroll, tillförlitlighet och användarvänlighet. Resultatet är en ugnsserie som ligger i den absoluta världstoppen.

Några av de av michelinrestauranger som använder Fagors ugnar och köksmaskiner är Arzak Restaurant ***, Martin Berasategui ***, Mugaritz, La Terraza del Casino ***, Astrid & Gaston **, Nerua G Bilbao *, Noor Restaurant * och många, många fler.

Vi har tre starka skäl till varför vi tycker du ska välja en restaurangugn från Fagor.

1. Avancerad Teknologi:
Fagor-ugnarna representerar en banbrytande teknologi. De är utrustade med avancerade sensorer som noggrant övervakar matlagningen och iCooking-funktionen som automatiskt optimerar energiförbrukningen. Det här är inte bara en ugn – det är en kulinarisk följeslagare som ger dig en oöverträffad matlagningsupplevelse.

2. Exceptionell Prestanda:
Fagorugnarna har inte bara genomgått rigorösa tester och förbättringar under nio år, de har också utvecklats i nära samarbete med det prestigefyllda kulinariska universitetet i Baskien. Detta område är känt för att ha den högsta koncentrationen av restauranger med Michelinstjärnor i världen. Fagor-ugnar används i flera av dessa Michelin-kök, vilket bekräftar deras prestanda och pålitlighet.

3. Bekvämlighet och Effektivitet:
Glöm bekymren med att rengöra din ugn manuellt efter varje användning. Fagors ugnar är utrustade med det innovativa iWashing smart cleaning-systemet, vilket sparar tid och ansträngning när det kommer till rengöring. Dessa ugnar är utformade för att göra matlagningen och underhåll så enkelt och smidigt som möjligt.

Så, varför ska du välja en ugn från Fagor?
Därför att du får en restaurangugn med toppmoderna funktioner, enastående prestanda och en bekväm användarupplevelse. En ugn är utvecklad i samarbete med de bästa kulinariska experterna i världen och används i flera prestigefyllda Michelin-kök. Det är en ugn som kommer att ta din matlagning till nya höjder.

Vill du läsa mer om Fagors restaurangugnar kan du göra det här.