Nya UNIQ Chafing Dish från HENDI

En modern och snygg Chafing Dish för att hålla din mat varm och fräsch. Designad av den kända holländska designern Robert Bronwasser och kommer i tre färger.

Chafing dish Hendi UNIQ

Chafing dish med smart design

Med sin moderna och funktionella design är Hendis nya Chafing Dish det perfekta valet för alla typer av evenemang, från bufféer och bröllop till catering och företagsevenemang. Den är lätt och enkel att transportera, vilket gör den idealisk för cateringföretag som behöver en pålitlig och effektiv lösning för att hålla maten varm under långa perioder.

Nya funktioner

En av de nya funktionerna är dess lutande kantdesign, som leder kondensvattnet tillbaka in i behållaren. Detta hjälper till att hålla maten färsk och undvika spill och kladd. Dessutom har chafing dishen en exakt vattensensormodul som påminner användaren när det är dags att fylla på vattenbehållaren och förhindrar därmed torrkokning.

UNIQ Chafing Dish har också en digital kontrollpanel med en display som visar arbetstid, inställd temperatur och aktuell temperatur. Den senast inställda temperaturen sparas i minnet och kommer att väljas varje gång strömmen slås på. Temperaturen kan ställas in från 35 upp till 85˚C i steg om 1˚, vilket gör det enkelt att anpassa värmen efter dina behov.

Material

Chafing dishen är tillverkad av högtemperaturbeständig polypropylen och har en avtagbar GN1/1 behållare tillverkad i AISI 304 rostfritt stål. Ett lock av härdat glas med isolerat handtag och gångjärn av aluminium. På locket har den en integrerad korthållare där man kan skriva vad det innehåller. Locket har en tvådelad lockdesign som minskar värmeförlusten genom öppning.

För en modern och funktionell lösning för att hålla din mat vid perfekt serveringstemperatur, kan du välj HENDI UNIQ Chafing Dish. Du hittar den här på vår hemsida.