Vattenrening till diskmaskin

Slipp putsa glasen med vattenrening till din diskmaskin.

Slipp putsa dina glas och spara oerhört många timmar med vattenrening.

Varje sekund och varje aspekt av verksamheten är avgörande för att skapa en minnesvärd upplevelse för gästerna. En ofta förbisedd grej i denna strävan är processen för glasdisk, som är både tidskrävande och kräver noggrannhet. Vi kan berätta för dig att det finns ett sätt att slippa just den delen.

Med vattenrening kopplad direkt till din diskmaskin innan vattnet når maskinen ger dig väldigt många fördelar. Du kommer undan med att slippa putsa glas i timmar och du förlänger livslängden på din diskmaskin.

Tidsbesparing och ekonomi

En av de mest påtagliga fördelarna med avancerad vattenrening är tidsbesparingen. Med denna teknologi undviker du helt enkelt manuell putsning av glas. Varje glas som passerar genom diskmaskinen är kristallklart och redo att användas, vilket frigör värdefull tid som kan användas för att fokusera på andra aspekter av restaurangdriften. Du sparar in riktigt många personaltimmar på detta.

Kvalitet och Presentation

Renare glas innebär en bättre presentation av drycker och en förbättrad matupplevelse för dina gäster. Den professionella och rena estetiken som uppnås genom vattenrening kan göra en betydande skillnad och sätta din restaurang i en högre klass.

Miljövänlig

Många restauranger är idag angelägna om att minska sin påverkan på miljön. Avancerad vattenrening är inte bara bra för affärerna det också bättre för miljön eftersom du förlänger livslängden på din diskmaskin. Dessutom behöver du inte använda lika mycket diskmedel till diskmaskinen när du har vattenrening, vilket resulterar i en mer hållbar verksamhet.

Vi hjälper dig med vilken typ av vattenrening som passar din verksamhet

Vi har olika typer av vattenrening och vi hjälper dig med vilken som passar bäst för ditt kök! Vill du ha hjälp så slå oss en pling på 0410 41444 eller maila: [email protected].  

Du hittar våra olika vattenreningsprodukter på vår hemsida här

För restauranger som strävar efter effektivitet, kvalitet och hållbarhet är vattenrening en investering som ger både omedelbara och långsiktiga fördelar. Du kan spara oerhört många timmar i veckan på att slippa puts glasen. Genom att frigöra tid och förbättra kvaliteten på glasdiskprocessen kan din restaurang skapa en ännu bättre upplevelse för gästerna.

Vill du läsa mer fakta om vår vattenrening kan du göra det här.

Fakta om BWT bestaqua ROC-system

BWT bestaqua ROC-systemet från BWT water+more är skapat med fokus på att höja vattenkvaliteten inom gastronomi och hotellbranschen. Den banbrytande tekniken för omvänd osmos sätter nya standarder för vattenoptimering och levererar renat vatten av högsta kvalitet.

Tekniska fördelar i korthet

Hög permeatkapacitet (120 – 180 l/h): Systemet garanterar en imponerande vattenkapacitet, idealisk för restaurangverksamheter med varierande behov.

Salthaltningsgrad är hög (> 97 %): Den höga salthaltningsgraden säkerställer att vattnet som produceras är rent och optimalt för användning i diskteknik och för ånggenerering.

Hög permeatavkastning (Upp till 50 %): Maximal användning av varje liter vatten, vilket är ekonomiskt och effektivt.

Justerbar och övervakad utmatningskvalitet: Möjlighet att anpassa och övervaka utmatningskvaliteten för att undvika korrosionsrisker.

Mycket kompakt och servicevänligt: Trots sin imponerande kapacitet är systemet kompakt och enkelt att underhålla, vilket sparar både tid och resurser.

Innovativ teknik för omvänd osmos: Den senaste tekniken för att säkerställa högsta möjliga vattenkvalitet.

Effektiv produktion av demineraliserat Vatten: Optimal för användning i sköljteknik och för ugnar/kombiångare.

Hållbart med låg avloppsgenerering: Systemet minimerar avloppsgenereringen, vilket gör det till en miljövänlig lösning.

Resursbesparande plug-and-play-teknik: Enkel installation utan krav på avancerad teknisk kunskap – bara packa upp, anslut och kom igång.

Enkel övervakning via Bluetooth-appen: Möjlighet att övervaka och styra systemet smidigt via en Bluetooth-app.

BWT bestaqua ROC-systemet är designat för restauranger och hotell som strävar efter högsta vattenkvalitet, effektivitet och hållbarhet. Med dess imponerande tekniska funktioner är det en investering som ger påtagliga fördelar för verksamheten.

Fakta om BWT bestclear

BWT bestclear erbjuder avancerad teknologi för vattenrening och levererar en rad tekniska fördelar som förhöjer kvaliteten och effektiviteten av din diskmaskin.

Här är en översikt över dess egenskaper:

5-stegsfiltrering: En omfattande filtreringsprocess säkerställer att vattnet genomgår flera steg för att uppnå högsta möjliga renhet.

Effektivt skydd mot kalkavlagringar: BWT bestclear ger pålitligt skydd mot kalkavlagringar, vilket förlänger livslängden på dina maskiner.

Aktivt kolfilt för kristallklart vatten: Med ett aktivt kolfilter säkerställer systemet att vattnet är kristallklart, vilket är avgörande för enastående diskresultat.

Filtrering även av Bypassvatten: En komplett lösning för att säkerställa att allt vatten som når diskmaskinen är optimalt renat.

Enkel hantering vid byte av filter: Smidig och problemfri filterbyte-process för minimal driftstörning.

Skyddar mot kalkavlagringar och partiklar: Ett dedikerat filtersystem för att bevara maskinernas prestanda och förlänga deras livslängd.

Flerstegsfiltrering för minskning av torkade komponenter: Optimerar diskresultaten genom att minimera mängden torkade partiklar på porslin, glas och bestick.

Minimerar behovet av rengöringsmedel: Ekonomisk och miljövänlig lösning som minskar kostnader och påverkan.

För porslin, glas och bestick utan fläckar och ränder: Resultatet är en felfri presentation av ditt porslin och glasvaror.

Enkel installation via Universell BWT besthead FLEX-Anslutningsteknik: Bekymmersfri installation som passar olika köksmaskiner.

Platsbesparande design och mycket enkel hantering: Optimerad för att passa restaurangens utrymme och enkel att använda för personalen.

BWT bestclear är mer än bara vattenrening; det är en investering i överlägsen diskteknik som förhöjer varje aspekt av din restaurangs dagliga drift.