Varimixer AR

Oavsett om du behöver vispa eller knåda finns det sannolikt en Varimixer AR som är perfekt för jobbet. För medelstora bagerier eller storkök, eller för storskalig livsmedelsproduktion.

Varimixer AR

Hur fungerar Varimixer AR?

Hastigheten regleras steglöst av ett mycket robust system med remmar istället för kugghjul. Denna lösning innebär att Varimixer AR inte innehåller olja och därmed undviks risken för att olja spills i skålen.

Placera helt enkelt skålen mellan de två armarna, så kan den sänkas, höjas och låsas på plats i en enda smidig rörelse. Inga tunga manuella lyft. AR 30-80 liter har antingen manuell hastighetskontroll och höjning och sänkning av skålen med hjälp av en spak, eller automatisk kontroll med hjälp av maskinens intuitiva display. I 100-liters Varimixer AR är dessa funktioner automatiska.

Varimixer AR

Varimixer AR30, AR40 och AR60 levereras med ett nyutvecklat, avtagbart säkerhetsskydd som kan monteras snabbt utan verktyg. Skyddet hålls på plats av magneter som samtidigt fungerar som säkerhetsbrytare. Skydden tillverkas i två varianter – en variant i rostfritt stål med CE-godkänd plastfront med påfyllningsränna, så att ingredienser kan tillsättas under arbetets gång. Den andra varianten är med rostfritt stålgaller fram och bak – denna variant är inte CE-godkänd.

Varimixer AR80 och AR100 levereras som standard med en fast skyddsskärm i CE-märkt plast men kan även utrustas med en avtagbar skyddsskärm i plast.

R200 levereras med en avtagbar skyddsskärm i rostfritt stål, men kan även utrustas med en tät skyddsskärm i rostfritt stål som skyddar mot damm och stänk. Båda skydden är CE-märkta.

Mindre skålar och matchande verktyg finns tillgängliga för alla modeller, så att mindre satser kan produceras med de stora maskinerna. Två storlekar i en ökar mångsidigheten.

Till pizzerior

Varimixer AR40 och AR60 finns i en speciell pizzaversion med en extra kraftfull motor som enkelt kan hantera 32 respektive 46 kg pizzadeg med 50 procent torrsubstans.

R30, 40, 60 och 80 kan också utrustas med en påbyggnadsdrivning för köttkvarnar och grönsaksskärare.

AR finns även i vitt och i rostfritt stål – och i en marin version i rostfritt stål som uppfyller USPHS krav. Modellerna med en storlek på 60 liter och uppåt kan levereras med ett vattentätt blandarhuvud, så att hela maskinen kan spolas ned vid rengöring.

En produkt med hög hållbarhet och kvalitet.

Varimixer AR är konstruerad med högkvalitativa material och noggrann tillverkningsprocess, vilket gör den till en investering som kommer att betala sig över tid och där du kan förlita dig på att ha en maskin som håller i generationer.

På Storköksbutiken har vi Varimixers sortiment med bra priser. Här kan du hitta din maskin som passar bäst för din verksamhet!