Kockknivar – Våra populäraste är från Mercer – Mest för pengarna

Vi har testat Mercers kockknivar i vårt showroom!

– Det första du märker när du tar i en kockkniv från Mercer är handtaget.

Kniven ligger perfekt i handen. Det är också därför som de flesta av våra kunder slutar med att köpa en Mercer när de besökt oss, trots att de kanske aldrig hört namnet förut.

Mercer kockknivar är jättestora i USA och det är inte utan anledning. Kockknivarna är väldigt vassa, så vassa att det nästan gick helt galet när vi testade dom.

Mercer Genesis – vår mest prisvärda kockniv!

Mercer Genesis serien är en top-of-the-line serie av knivar till professionella kockar. Knivarna är i stöpt tyskt stål, med ett högt innehåll av carbon, för att ge optimal hållbarhet, balans och komfort. Handtaget är det patenterade ”Ergonomic Santoptrene®” som ger perfekt komfort och ett non-slip grepp som håller, t.o.m. med våta fingrar. En knivserie till dig som föredrar det allra bästa i ditt kök.

Mercer Millenia – En billig men mycket bra kniv.

Mercer Millenia-serien är Mercers billigaste kvalitetsserie, trots det med ett mycket bra stål. Knivarna i Millenia-serien är smidda i ett stycke rostfritt japanskt stål.

Mercer märket

Mercer är en högst respekterad knivproducent. Mercer är synonym med professionell kvalité – och levererar bland annat knivar till 90 % av USA:s kockakademier. Mercer har levererat kockknivar till den amerikanska marknaden i mer än 30 år.

Se våra kockknivar från Mercer

Knivar från Mercer
Knivar från Mercer

Lämna ett svar