Bobergs Hamngården i Brantevik

En av våra kunder är Hans Boberg på Hamngården i Brantevik. Läs mer eller se filmen om honom och Hamngården här! 

Ända sedan tonåren har jag drömt om en egen restaurang. Drömmen har funnits med mig igenom hela mitt liv och 2017 gick den äntligen i uppfyllelse. 

Numera får jag ägna mig helhjärtat åt min passion för mat, vin, och nöjet att möta alla våra gäster. Det är en fantastisk resa vi påbörjat, även om vägen varit lång och arbetstimmarna är många. Vi har lagt ner mycket arbete på att både göra vår matsal och våra rum mer ombonade, men framförallt har vi lagt ner ett stort arbete på att rusta upp vårt kök. 

När jag sadlade om från finanskonsult till att bli hotell- och restaurangägare fanns det mycket jag inte behärskade. När vi tog över verksamheten var köket omodernt och lämpade sig inte för den nivå av matlagning vi ville åstadkomma. Jag hade ingen erfarenhet av att bygga ett restaurangkök, men med Kristoffer och Thomas från Storköksbutiken.se har vi fått professionell hjälp att åstadkomma ett perfekt kök utifrån våra behov. 

Själv har jag satsat på Fagor för min stekstation, ugn, diskmaskin, fritös och kylskåp. Fagor är prisvärt, kvalitativt, tekniskt avancerat och ger mig den frihet jag behöver för att laga mat av hög kvalité med mycket kärlek. Hos Storköksbutiken.se får du hjälp med allt du behöver och dom levererar alltid en hög och personlig service. Om du behöver hjälp med din restaurangutrustning kan jag varmt rekommendera Storköksbutiken.se. 

Hans Boberg. Hans äger och driver Bobergs på Hamngården i Brantevik tillsammans med Suzanne Grenz, Catarina och Anders Boberg. Gården har åtta ombonade rum och en bistro med utsikt över hamnen och havet. 

Lämna ett svar