Joel Lindqvist och restaurangugnen från Fagor

Restaurangugn Fagor

För Joel Lindqvist var Fagor ett nytt märke han stötte på då han, för två år sedan, letade ugn till sin nystartade verksamhet Mat- & Chokladstudion. Efter en två månaders lång testperiod då Joel lånade hem ugnen på prov från Storköksbutiken.se var saken klar, – Joel hade hittat sin nya restaurangugn.

”Som kock och konditor behöver jag en ugn som är multifunktionell och klarar av mina höga krav. Jag måste kunna ställa in en temperatur och fuktighet mycket precist och den behöver värmas upp och kunna kyla ned snabbt. Med Fagor ställer jag enkelt in skräddarsydda program för att styra temperatur och ånga, precis som jag vill ha det.

Fagor är överlägsen andra ugnar jag arbetat med när det gäller att torka olika råvaror som exempelvis örter. Andra ugnars fläktar har blåst bort råvarorna och försvårat arbetet. Priset som Storköksbutiken.se erbjuder är utan tvekan de bästa på marknaden och deras service är outstanding. De levererar, installerar och ser till att allt fungerar. Skulle något krångla så är de alltid tillgängliga för att snabbt lösa problemet. 

De är sköna killar man har att göra med och de levererar alltid fantastisk service. De ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda.

Utöver ugnen har jag köpt underrede till bänkskiva samt kyl och frys. Jag kommer utan tvekan att vända mig till Storköksbutiken.se när det gäller nästa inköp.”

Joel Lindqvist. Vinnare av Dessertmästarna 2014, 3:a i Årets konditor 2017 och vinnare av Skånska gastronomipriset 2018. Öppnade Mat- & Chokladstudion 1 juni 2016. Lagar sött och gott, tårtor, bakverk, chokladpraliner, marmelader och sylt. 

Läs mer om Fagors Kombiugn här

Lämna ett svar