Slowjuicer och sommarens restaurangutrustning

Gör er redo för sommarsäsongen med rätt restaurangutrustning. En av de produkterna som vi tagit hem till sommaren är en slowjuicer från Santos.

Gör er redo för sommarsäsongen med rätt restaurangutrustning. En av de produkterna som vi tagit hem till sommaren är en slowjuicer från Santos. Vi är tycker den är en utmärkt slowjuicer till sommarens juicer. Med en slowjuicer behåller du vitaminerna, enzymer och näringsämnen. Du får dessutom ut mer än 30 % mer av frukterna och grönsakerna du pressar. En slowjuicer krossar frukten och grönsakerna och pressar dom sedan mot ett fint filter. Detta gör att frukten och grönsakernas näringsämnen tas till hand på bästa sätt. Slowjuicern från Santos är av högsta kvalité och passar till caféet, hälsocaféet eller juicebaren. Med denna slowjuicer kan du göra juice on demand, direkt framför kunden och servera förstklassig juice. Bara pressa och servera!  

Till sommaren har vi också passat på att fylla på lagret med glassmaskiner, ismaskiner, juicecentrifug, glassdisplay, blender, kaffebryggare, drickakyl, korvvärmare, crepesjärn, våffeljärn, slowjuicer och mycket mer! Ta en titt på den restaurangutrustning vi rekommenderar och få dessutom upp till 40 % rabatt. Vill du komma direkt till sommarkampanjen med 40 % så klicka här. 

Våffeljärn och crepesjärn till sommarens desserter är ofta ett vinnande koncept! Vi har tagit hem våffeljärn för traditionella hjärtformade våfflor, både dubbel och enkel. Våfflan som är en klassiker och som alltid är lika populär som fika eller dessert. Vill du locka dina kunder med doften av nygräddade våfflor i sommar rekommenderar vi ett dubbelt våffeljärn från Neumärker med de traditionella tunna hjärtformade våfflorna. 

Läckra juicer och nygräddade våfflor med jordgubbar till sommarens glada gäster ser vi fram emot! Vi på Storköksbutiken hjälper dig hitta rätt restaurangutrustning till sommarsäsongen! 

Lämna ett svar