Nyhet från Kopa

Rökugnen med fantastiska möjligheter

KOPA Rökugn är en mångsidig varm och kall rökugn med kraft av elektrisk uppvärmning. Slow cooking rätter som hittills bara varit möjliga med traditionella vedugnar och traditionell matlagning kan nu förberedas i en ugn som är hygieniskt lämpad för restauranger och är elektroniskt styrbar för smidig användning. Med ugnen kan du tillaga långkok såsom kött, fisk och grönsaker med en fantastisk rökig smak. Med en enkel knapptryckning kan du ställa in så att du kan göra pulled pork, rökiga korvar, american barbeque o.s.v. Stäng av värmen och du kan kallröka fisk, korvar och kött. Ugnen är elektroniskt styrbar för enkel användning och precision. Med den här ugnen öppnar sig många möjligheter i ditt kök. 

Jämfört med andra träkolugnar med samma kapacitet har Kopas ugnar en stor fördel – de sparar energi och driftskostnader. Om du använder t.ex. en utomhusgrill, skulle du använda 45% mer kol. Genom att använda högkvalitativt kol är Kopa grillugnar effektivare än jämförbara el- eller gasugnar. Kopas grillar är framtagna för att ta minst 30 % mindre tid att tillbereda maten. Bara för att illustrera så tar en biff på 350 gram medium bara 4 min att tillbereda. 

Kombinationen av grill och kolugn gör att möjligheterna blir många. Du kan snabbt laga kött, fick grönsaker som smakar utmärkt. Men den är också perfekt till pizza, flatbread och rätter som ska tillagas i panna. 

Se Kopas nya ugn här

Kopa är ett företag som startade 1972, de strävar efter att uppnå högsta kvalité av träkolsugnar och rökugnar.
Vi strävar efter att uppnå högsta kvalitet i våra grillugnar, därför väljer vi våra material noga och väljer bara de bästa. Vår produktion av grillugnar kännetecknas av tillförlitlighet och hög reproducerbarhet, vilket garanteras med hjälp av den senaste laser- och robottekniken, och med uppmärksamhet på detaljer. Vi värderar hållbarhet och vi gör vårt bästa för att designa våra produkter så att du kommer att kunna använda dem under många år framöver.

Kopas träkolsugnar hittar du här

Lämna ett svar