Värmelampor i nya färger

Stay hots värmelampor i nya färger!

Värmelampan Classic från Stay hot har länge varit en av Stay hots populäraste värmelampor. Elegant, funktionell och kvalitativ gör den sig i restaurangen som alltid vill leverera bästa service och mat till sina gäster. 

Stay hots värmelampor håller en oslagbar kvalité och är tillverkad i anodiserad aluminium. Med hiss justerar man enkelt lampan för att värma maten vid behov. Lamporna tillverkas i Sollentuna för bästa kontroll över material och leverantörer. Stay hot nöjer sig bara med den bästa kvaliteten! 

Värmelamporna finns i färgerna mässing, koppar, svart, krom och aluminium och nu kan du även få specialtillverkade värmelampor i färgerna lackerad orange och racing green. Fantastiskt snygga och en trendig detalj i restaurangen! Vill man ha en speciell unik färg till sitt projekt går även det att fixa! Både i klar och mattlackat! 

Vi på Storköksbutiken är glada över att ha Stay hots värmelampor i vårt sortiment. De klassiska färgerna och de nya värmelamporna i serien 1224 hittar ni här: Stay hot värmelampor

Tveka inte att höra av er till oss om ni är intresserade av en specifik färg till just er restaurang!

Stayhot värmelampor

Lämna ett svar