Churchill porslin och tallrikar

Populära Churchill porslin och tallrikar till professionella. 5 anledningar till varför Churchill är det bästa restaurangporslinet.

Churchill tallrikaroch porslin

Hög kvalitet: Churchill-porslin är känt för sin höga kvalitet och tålighet. Det är tillverkat med en särskild glasyr som gör att det kan motstå repor, flisor och fläckar, vilket gör det idealiskt för användning i restauranger.


Snygg design: Churchill-porslin har en tidlös och elegant design som passar in i de flesta restaurangmiljöer. Deras sortiment inkluderar olika mönster och färger som kan anpassas efter din restaurangs stil och tema.


Mångsidighet: Churchill-porslin är mångsidigt och kan användas för allt från vardagsrätter till finare middagar. Dess tålighet gör det också idealiskt för att servera heta rätter direkt från ugnen eller mikrovågsugnen.


Prisvärdhet: Churchill-porslin är relativt prisvärt jämfört med andra märken av porslin av liknande kvalitet. Detta gör det till ett bra val för restauranger som vill ha högkvalitativt porslin utan att behöva betala överpriser.


Tillförlitlighet: Churchill-porslin är tillverkat med fokus på hållbarhet och tillförlitlighet. Det är gjort för att hålla länge och tål att användas dag efter dag under lång tid. Detta minskar kostnader för att byta ut porslin och gör det till ett pålitligt val för restauranger.


Churchill-porslin ett utmärkt val för restauranger som vill ha högkvalitativt, mångsidigt och prisvärt porslin. Med dess höga kvalitet, snygga design, mångsidighet, prisvärdhet och tillförlitlighet kan du vara säker på att du investerar i porslin som kommer att hålla länge och ge dina rätter en extra touch av elegans och kvalitet.

Tallrikar från Churchill

Handla tallrikar och porslin från Churchill här

Fakta om Churchill

Churchill är en brittisk porslinsproducent som grundades 1795 av James Harvey i Stoke-on-Trent, England. Företaget är känt för att tillverka högkvalitativt porslin som används i restauranger och hotell över hela världen.


Tillverkning

Churchillporslin tillverkas med hjälp av en unik teknik som kallas ”Vitrified China”. Denna teknik innebär att porslinet bränns vid höga temperaturer och pressas samman för att skapa en tät och tålig yta som är resistent mot flisor, sprickor och fläckar.
En annan teknik som Churchill använder är ”Super Vitrified”, som är en förbättrad version av Vitrified China. Denna teknik innebär att porslinet pressas under högt tryck för att skapa en ännu tätare yta som är ännu mer tålig och motståndskraftig mot nötning.
Churchill-porslin tillverkas också med en speciell glasyr som gör att det kan användas i mikrovågsugnar, ugnar och diskmaskiner. Detta gör det idealiskt för användning i restaurangmiljöer där porslinet måste tåla daglig användning och rengöring.
Churchill-porslin finns i olika stilar och mönster som kan anpassas efter olika restaurangteman och stilar. Deras sortiment inkluderar bland annat traditionella mönster som Blue Willow och Willow, samt moderna mönster som Stonecast och Art de Cuisine.
Churchill-porslin är också miljövänligt. Det tillverkas med en hållbar produktionsprocess och är tillverkat av naturliga material som lera och fältspat. Dessutom är porslinet helt återvinningsbart.

Churchill använs av de bästa restaurangerna

Churchill används av många av världens ledande restauranger och hotell, inklusive The Savoy i London, The Ritz Carlton i New York och The Burj Al Arab i Dubai. Företaget har också vunnit flera utmärkelser för sin högkvalitativa tillverkning och design, inklusive utmärkelser från The Caterer och The Restaurant Show.


Utöver porslinet tillverkar Churchill också glas, bestick och andra restaurangtillbehör. Dessa produkter är också av hög kvalitet och designade för att möta de krav som restaurangmiljöer kräver.


Sammanfattningsvis är Churchill en högkvalitativ, tålig och mångsidig produkt som är designad för att uppfylla kraven från restaurangmiljöer. Med sin unika tillverkningsteknik, hållbarhetsfokus och eleganta design är