Kompakt ugn Sveba Dahlén N-serien. Köp på Storköksbutiken. Bästa service och garanti.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5 000,00 kr Ny

Kompakt ugn N-serien Sveba Dahlén

Liten flexibel ugn från Sveba Dahlen! Bakar allt från stenugnsbakat bröd till pizza, bakverk och konfektyr. En kraftfull ugn i bänkmodell med ånga och värmesystem i högsta kvalité! Energieffektiv, användarvänlig och smidig. Perfekt ugn till food truck, lilla caféet, bensinstationen eller i baren! Däck- och pizzaugn i ett, framtagen för att passa in i verksamheter med begränsad yta men samtidigt ha samma fördelar och kvalité som en professionell Sveba Dahlén ugn. Med en väl utprövad stenhärd och inbyggd ångfunktion kan du baka fantastiska stenugnsbakade bröd och pizzor. 

  • Bakar allt från stenugnsbakat bröd, pizza, bakverk och konfektyr.
  • Kraftfull bänkmodell med ånga och värmesystem i högsta kvalité.
  • Enkel plug-and play installation! 

24 900,00 kr (inkl. moms) 29 900,00 kr - 5 000,00 kr 24 900,00 kr (exkl. moms)
501 kr/mån
Finansiering

Beskrivning

Däck- och pizzaugn i ett, framtagen för att passa in i verksamheter med begränsad yta men samtidigt har samma fördelar och kvalité som en professionell Sveba Dahlén ugn. En kraftfull ugn i litet format som erbjuder samma bak-kvalité som en stor ugn. Med en väl utprövad stenhärd och inbyggd ångfunktion kan du baka fantastiska stenugnsbakade bröd. 

- Välisolerat ugnsutrymme och treglasfönster i ugnsluckan som gör att ugnen behåller värmen effektivt.

- Ångsystem som både är jämnt och effektivt med snabb återhämtningsförmåga.

- Värmesystem med turbofunktion och värmeelement i hög kvalitet för jämn temperaturfördelning och snabb uppvärmning till rätt temperatur.

- Användarvänlig med kontrollpanel i glas som är lätt att rengöra och som har en enkel styrning av ugnens över- och undervärme. Visar faktisk samt önskad temperatur och med ångstyrning. 

- Plug and play – Snabb och enkel installation. 

Levereras med tre st bakplåtar: 1 perforerad bakplåt, 1 st perforerad baguetteplåt och 1 st operforerad plåt, alla teflonerade. 

- Max baktemperatur: 315 C grader

- Vikt: 65 kg

- Vattenanslutning: DN10 / 3/8

- Innermått (B x H x D): 445 x 215 x 445 mm

- Yttermått (b x H x D): 600 x 483 x 585 mm

- Lucköppningshöjd: 180 mm

- Effekt: 2.2kW

- Svängradie dörr: 313 mm

Datablad

Sveba-N
50 kg
Datablad
Bredd
600 mm
Djup
600 mm
Höjd
455 mm
Effekt
2.2 kW
Anslutning/spänning
230V
Vikt
65 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team