Storköksbutiken stolt sponsor till Fazer Culinary team

Guldmedaljörerna från 2014, Fazer Culinary Team ställer upp igen i Expogast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018. 

Fazer Culinary team Sweden 2018 sponsras av Storköksbutiken

Guldmedaljörerna från 2014, Fazer Culinary Team ställer upp igen i Expogast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018. Denna gång ligger ribban lika högt och ambitionen är att ta guld i storköksklassen. Storköksbutiken har tackat ja till att bli sponsor till Fazer Culinary Team Sweden i VM 2018.

– Vi hoppas att genom vår sponsring med restaurangmaskiner och utrustning kunna hjälpa teamet att ta guld! Våra restaurangmaskiner som vi valt ut speciellt till teamet ska underlätta arbetet för dom. Vi tycker det är jättespännande och är glada för att Fazer valt oss. Säger Thomas Hamilton, från Storköksbutiken. 

Tävlingen hålls i Luxemburg 23–29 november. På fem timmar ska de tävlande laga en trerätters meny till 150 personer. Temat för tävlingen den här gången är ett mycket aktuellt tema: ”Against food waste”! Menyn består av en soppa, tre varmrätter – kött, fisk eller vegetariskt och slutligen en efterrätt. Hela menyn får inte kosta mer än 5 euro per person. 

– På vår resa att försvara VM guldtiteln så är det ett måste att ha riktigt bra utrustning. Storköksbutiken levererar det och därför är vi väldigt nöjda och stolta över samarbetet.  Säger Dan Assarsson lagkapten för Fazer Culinary Team.

Fazer som har runt 200 restauranger i Sverige och som dagligen serverar ca 85 000 måltider är Nordens största företag inom måltidstjänster. Fazer Culinary Team är Fazers kocklag som representerar Fazer i olika internationella tävlingssammanhang. Sju riktigt vassa kockar som tillsammans utgör ett team i världsklass! 

Lämna ett svar