Energioptimerade restaurangmaskiner

Har du eltjuvar i köket?

Vi är nog alla medvetna om att elpriserna har skjutit i höjden. Det kan vi inte göra så mycket åt, men genom att leta efter "krafttjuvarna" i maskinparken kan vi minska effekten så mycket som möjligt.

Visste du att i snitt förbrukas ca 40% av all energi/el i ett storkök/restaurangskök av kyl/frysförrådet och ca 35% av energin går till matlagning. Det finns alltså ganska mycket kW/h att spara genom att se till att utrustningen går optimalt – alternativt att välja mer energisnåla maskiner.

Underbänkdiskmaskin - Fagor Advance
27 500,00 kr
45 144,00 kr -17 644,00 kr
Underbänkdiskmaskin världsklass från Fagor. Överlägsen kvalité och perfekt resultat. Det är i detaljerna som den här diskmaskinen verkligen kommer till sin rätt: tyst, gummipackning längs dörröppningen, booster-pump för perfekt torkning, justerbara diskprogram, balanserad dörr - så att den inte känns tung efter en lång arbetsdag, energieffektiv vilkert ger besparingar på el- och vattenförbrukning.
Huvdiskmaskin, Premium, TOPPKVALITÉ
48 498,00 kr
Huvdiskmaskin från vår egna PREMIUM-serie! PREMIUM-serien är våra egna toppmodeller. Vi har sålt mer än 1000 diskmaskiner, testat många olika och hittat DENNA som vi tycker ger bäst resultat. Maskinerna byggs enligt våra specifikationer - och vi har valt från den överstahyllan när det gäller komponenter. Diskmaskinen är tillverkad av en av våra viktigaste samarbetspartners sedan många år tillbaka, ITW, som står bakom Hobart, Elettrobar, Berkel och Gamko. Detta är din garanti för kvalitet och för möjligheten att få reservdelar under många år.
Huvdiskmaskin Elettrobar Niagara m/ Heatrecovery
49 998,00 kr
78 749,00 kr -28 751,00 kr
Huvdiskmaskin med värmeåtervinning. Producerad av italienska Elettrobar, ett av Europas ledande varumärken. Elettrobar är en del av ITW, som också står bakom Hobart, Berkel och Gamko. Inkl. VÄRMEÅTERVINNING, vilket sparar mycket pengar på elförbrukningen genom att återvinna värmen för att värma upp kallvattnet från kranen. Den här diskmaskinen har en isolerad huva i två lager och ett filtreringssystem i världsklass.