-
Restaurangdiskmaskin – Diskguide del 1 – Goda råd till renare disk
Så får du bästa diskresultat med din restaurangdiskmaskin Det finns inget mer irriterande än disk som inte är ren efter att den varit i diskmaskinen.…
-
Varimixer AR
Oavsett om du behöver vispa eller knåda finns det sannolikt en Varimixer AR som är perfekt för jobbet. För medelstora bagerier eller storkök, eller för…
-
Tormek T-2 knivslip
Såhär hittar du rätt slipvinkel och slipar din kniv korrekt Vi på Storköksbutiken har haft besök av Johan från Tormek och han visar hur man…
-
Optimal Vinhantering med vinkyl
Professionella tips för kylning av vin i vinkyl 1. Förstå vikten av rätt temperatur För att verkligen kunna uppskatta smaken och aromen hos olika vintyper…
-
Churchill porslin och tallrikar
Populära Churchill porslin och tallrikar till professionella. 5 anledningar till varför Churchill är det bästa restaurangporslinet. Hög kvalitet: Churchill-porslin är känt för sin höga kvalitet…
-
Teddy Varimixer blandmaskin
Martin tipsar om hans favorit bland blandningsmaskiner Teddy Varimixer blandningsmaskin. Man har bränt många små blandare genom åren, kanske inte behöver nämna specifika märken men…
-
Jimmy Brorsson Victoriasalongen
I ett kök måste alla detaljer stämma, från maskiner, till råvaror och matlagning. Storköksbutiken har fått äran att hjälpa Jimmy med hans nya restaurang Victoriasalongen.…
-
Rafael tipsar om kyl- och frys
-
Tormek T-2 pro
Jag vet att det finns en massa kockar där ute som känner stor stolthet över att de slipar sina knivar själv på stenar, men min…
-
Daniel Jönsson i Skåne Kulinar
Snart går Culinary World Cup av stapeln och vi har tagit tempen på en av stjärnorna i Skåne Kulinar. Daniel Jönsson svarar på några snabba…