Underbänkdiskmaskin - Fagor Advance
zoom_out_map
-17 644,00 kr

Underbänkdiskmaskin - Fagor Advance

Underbänkdiskmaskin världsklass från Fagor. Överlägsen kvalité och perfekt resultat.

Det är i detaljerna som den här diskmaskinen verkligen kommer till sin rätt: tyst, gummipackning längs dörröppningen, booster-pump för perfekt torkning, justerbara diskprogram, balanserad dörr - så att den inte känns tung efter en lång arbetsdag, energieffektiv vilkert ger besparingar på el- och vattenförbrukning.

27 500,00 kr (inkl. moms) 45 144,00 kr - 17 644,00 kr 27 500,00 kr (exkl. moms)
(34 375,00 inkl. moms)

Beskrivning

Underbänkdiskmaskin från Fagor - toppmodell i nya Advance serien. Högteknologisk med fokus på kvalité och användarvänlighet. Mycket lätt att använda och kvalitetsmässigt helt i topp.

- Mått: 600x600x830

- Diskpump på 0,6 kW och sköljpump på 0,25kW

- Digital kontroll som visar status förre, under och efter diskcykel

- Automatisk dosering

- Diskarmar i rostfritt stål

- Självrengörande

- Inmattningshöjd 360 mm

- 3 program: (60 - 90 - 120 sekunder)

- Förbrukning: 2,4 L per diskcykel

- Ljudnivå under 65dBA

Under de senaste fem åren har vi levererat mer än 1000 Fagor-diskmaskiner i Skandinavien i samarbete med Fagor.

En diskmaskin av högsta kvalitet. Enligt vår åsikt helt i nivå med toppmodeller från andra topptillverkare på marknaden - men till ett mycket lägre pris. Vi är officiell skandinavisk importör av Fagor och har åtagit oss att sälja ett stort antal av deras restaurangdiskmaskiner. I samarbete med Fagor har vi därför sänkt det rekommenderade försäljningspriset avsevärt. Det innebär att du får en diskmaskin i världsklass till ett riktigt bra pris.

Du får en diskmaskin med låg ljudnivå tack vare isolerade sidor och isolerad dörr. Mycket låg vattenförbrukning och en sköljpump som ger dig ett av de bästa torkresultaten på marknaden. Tvättarmarna och sköljarmarna är tillverkade av rostfritt stål och filtersystemet är tredelat för optimal filtrering av det smutsiga diskvattnet och ett perfekt diskresultat.

Den mjuka startfunktionen säkerställer att lätta föremål inte lyfts upp i tvättkammaren och med ECO-FILL är uppvärmningsprocessen mycket snabbare än i andra diskmaskiner. När du stänger av maskinen startar självrengöringen och du är redo för en ny dag. En välbalanserad dörr med fjädringssystem som testats i mer än 360 000 öppningar - det starkaste testet på marknaden. Naturligtvis har maskinen en integrerad disk- och torkmedelspump.

Med en vattenförbrukning på endast 2,4 liter och en unik optimerad 600W diskpump som är optimerad för att ge ett hårt hydrauliskt tryck och en öppningshöjd på hela 36 cm klarar AD-505 av det mesta.

Diskmaskinen är mycket effektiv, otroligt pålitlig och mycket lätt att använda. Fagor Advance AD-505 restaurangdiskmaskin är byggd på de bästa komponenterna på marknaden och vi kan med säkerhet säga att "STORKÖKSBUTIKEN rekommenderar".

Datablad

19073539
50 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team