-
Röklåda & pandemitider
Guldmedaljören i storköksklassen Adam Hallberg är en hejare på att röka mat och att göra rökspån! Vi har ställt några snabba frågor. En röklåda används…
-
Matig våffla
Snart är det våffeldag! Varför inte göra en lite mer matigare våffla som både är god och mättande! En matigare våffla med spenat i smeten…
-
Kylmonter Informationsguide
Det är svårt att hitta rätt kylmonter och det kan vara ännu svårare att underhålla den på rätt sätt om man inte har haft en…
-
Rostfri bänk Guide
Vad behöver man tänka på när man ska köpa en rostfri bänk? Det beror så klart på vad du ska använda den rostfria bänken till.…
-
Köpguide för ismaskin
Vilken ismaskin ska jag köpa? Genom denna guide hjälper vi dig att hitta rätt ismaskin till just din verksamhet. Vi går igenom vanliga frågor som…
-
Felsökning mindre restaurangmaskiner
Innan du ringer en tekniker kan du enkelt själv kontrollera dina restaurangmaskiner så kanske du slipper onödiga kostnader och problemet med maskinerna blir snabbare löst!…
-
Guide: Felsökning restaurangdiskmaskin
Några goda råd när diskmaskinen i restaurangköket strular! Disken blir inte riktigt ren. – Kolla att faserna i anslutningen/kontakten sitter åt rätt håll. Om de…
-
Guide: Felsökning restaurangutrustning
Ett par goda råd till självhjälp när utrustningen i köket strular Fel: Maskinen går inte att sätta på eller vill inte värma. Har du kollat…
-
Rökskåp Guide
Letar du efter ett rökskåp? Läs vår guide över hur du använder ett rökskåp och dess olika funktioner. De flesta tänker nog på kött eller…
-
Nya vägar med Catering & Take away
Under coronatider är det många restauranger som går på knäna. Nya lösningar och möjligheter gör så att många ändå klarar den här pressade tiden vi…