Nyhet! Storköksbutiken nu BFS-medlem

Vi kan stolt meddela att Storköksbutiken har blivit antagna som medlem i BFS – Branschföreningen för storköksleverantörer. BFS har som medlemmar Sveriges ledande tillverkare och leverantörer av apparater, utrustning och inredningar till storkök i Sverige. Medlemsföretagens produkter används inom en rad viktiga samhällsfunktioner såsom restauranger, storkök, sjukhuskök, skolkök, kontor, caféer, barer m.m.

När du väljer att köpa restaurangutrustning från ett företag som är medlem i BFS så får du:

Gedigen och lång erfarenhet – Storköksbutiken har lång erfarenhet av utrustning och maskiner till restaurang och storkök. Våra säljare har lång och gedigen erfarenhet av restaurangbranschen. Som kund hos oss kan du känna dig säker på att få rätt rådgivning hela vägen, innan, under och efter ditt köp.

Seriöst företag – Storköksbutiken följer svensk lagstiftning och att följa standarder är en självklarhet. Vi arbetar efter BFS branschrekommendationer. På så sätt kan du som kund vara säker på att våra produkter och tjänster håller god kvalité.

Ett stegs försprång – Storköksbutiken blir servade av BFS med information om nya regler så att vi kan ställa om vår rådgivning, service, försäljning och produktion i god tid innan bestämmelser träder i kraft. Som kund till Storköksbutiken behöver du aldrig oroa dig för att få restaurangutrusning eller maskiner som inte uppfyller gällande krav.

Trygghet för dig som kund. – Storköksbutiken finns för att underlätta för dig i restaurangköket och för att skapa trygghet för dig som kund. Som medlem i BFS följer vi arbetsmiljöverkets och energimyndighetens regler och lagar som har att göra med elsäkerhet, producentansvar, livsmedelshygien och kemikalier i varor.

Miljöfokus. – Storköksbutiken får utbildning och håller en dialog inom miljöanpassning med BFS. Fokus ligger på energiförbrukning och producentansvar. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder miljöanpassad utrustning och klimatsmarta lösningar.